Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspelt jouw seksleven

Horoscoop maart

Maria leest voor jou iedere maand de sterren.

Wat brengt de liefde in maart?

Vissen:
19 februari t/m 20 maart

Hello Vissen! gefeliciteerd met je geboortemaand!

Onthoud deze maand dat niemand het recht heeft om te profiteren van jou. Let deze maand extra goed op dat mensen niet over je heen lopen. Geef je grenzen aan. Op relationeel gebied moet je deze maand soms hard zijn tegen de mensen van wie je houdt. Maar bedenk dat je dit doet om jezelf en de ander te beschermen. Jullie hebben er allebei niks aan als jullie beide ongelukkig zijn. Je mag deze maand ook wel wat liever voor jezelf zijn.

Ram:
21 maart t/m 20 april

Hi there Ram! Deze maand is het tijd om de spreekwoordelijke strijdbijl te begraven. Vasthouden aan ruzies zal alleen maar meer pijn en trauma veroorzaken. Dit is het begin van je seizoen en daarom is het zo belangrijk om met een frisse start te beginnen. Je zal deze maand moeten gaan inzien dat je partner of vrienden het beste met je voor hebben. Laat ze toe en onthoudt dat jullie beiden het beste voor elkaar willen. Een verontschuldiging kan echter ook wonderen doen.

Stier:
21 april t/m 21 mei

Hi Stier!

Verveling is heel normaal. Maar stier let deze maand goed op want het kan ook leiden tot ondoordachte acties. Het is wel de maand om uit de sleur en routines te komen die je op geen enkele manier laten groeien en ontwikkelen. Maar denk wel na bij wat je doet. Je relaties zal je deze maand als vanzelfsprekend zien. Zowel romantisch, platonisch en zelfs familie. Dit zal alleen maar voor irritatie aan beide kanten zorgen. Neem de tijd om te praten. Hoeveel ze ook van je houden, ze kunnen je gedachten niet lezen. Druk jezelf uit! Je zal je deze maand erg aangetrokken voelen tot de ander op seksueel gebied. Single? Je hebt veel behoefte aan zelf bevrediging. Go for it!!

Tweeling:
22 mei t/m 21 juni

Hello Tweeling!

Dit is een week waarin je moet onthouden dat het niet uitmaakt wat anderen van je denken. De manier waarop je naar jezelf kijkt is tenslotte het belangrijkste. Je motto deze week komt uit een beroemde quote van Marilyn Monroe: “Als je me op mijn slechtst niet aankan, dan verdien je me verdomme niet op mijn best .” Dit geldt voor vriendschappen, geliefden (zelfs potentiële) en familieleden. Je kunt nooit iedereen tevreden stellen en dat zou ook niet moeten. Iedereen die dat van je verwacht is giftig, en daar heb je geen tijd voor! Zorg dus dat je deze maand extra lief bent voor jezelf en koop eens een spannende nieuwe toy.

Kreeft:
22 juni t/m 23 juli

Hi there Kreeft!.

Deze maand zal voor jou een wake-up call zijn.  Het word niet makkelijk want je zal moeten dealen met lastige emoties om knopen door te hakken en je eigen geluk op 1 te zetten. . De weg die voor je ligt kan lang zijn, maar als we de waarheid kennen, kunnen we er des te gemakkelijker doorheen. Ook op het gebied van liefde zal je relaties om je heen de waarheid willen vertellen. Je wilt jezelf bevrijden van de last die er op je schouders rust. Kreeft doe dit en wees tegelijk lief voor jezelf en doe jezelf niet te kort.

Leeuw:
24 juli t/m 23 augustus

Hello there Leeuw!

Deze maand zal je snel geïrriteerd raken door mensen die geen normen en waarden kennen. Je wilt deze mensen dan ook niet om je heen, goed! Geef je grenzen aan en laat mensen hier niet over heen gaan. Jij bent de baas. Deze maand zal je op je werk/ school minder gefocust zijn. Probeer jezelf en de mensen om je heen te motiveren zodat je tegen het einde van de maand weer helemaal gefocust bent. Deze maand is zwaar voor je leeuw…. Neem daarom regelmatig tijd om jezelf even uit te laten en geniet ook van de leuke dingen in het leven. Wist je dat masturberen je stress weg kan nemen?

Maagd:
24 augustus t/m 23 september

Hello Maagd!

Deze maand zal in het teken staan van leren hoe je jou eigen gevoel van eigenwaarde kunt vinden zonder afhankelijk te zijn van de goedkeuring van anderen. Op het gebied van werk is het belangrijk dat je weet wat je waard bent, en ervoor zorgt dat anderen dat ook weten. Als je aan iets nieuws denkt, verken dan de mogelijkheden tot het uiterste. In relaties moet je onthouden dat het geluk in je eigen handen ligt maagd. Jij bepaald in welke relatie dan ook. Wees deze maand lief voor jezelf en vergeet niet te genieten.

Weegschaal:
24 september t/m 23 oktober

Hi Weegschaal!

Loslaten is moeilijk maar soms is het nodig om niet verstrikt te raken in complexe situaties. Het voorkomt dat je vast komt te zitten in giftige situaties. Het zal je een helend gevoel geven en het is het grootste cadeau wat je aan jezelf kan doen. Deze maand zal je op werk gebied iets meer op je strepen moeten staan om te voorkomen dat je het gevoel krijgt iemand zijn slaaf te zijn en uitgeput te raken. Als iemand in een relatie jou aan jezelf laat twijfelen is hij jou energie en tijd niet waard. Laat het los en kies voor je eigen geluk. Een seks speeltje kan je ook helpen om aan je trekken te komen ?

Schorpioen:
24 oktober t/m 22 november

Hello there Schorpioen!

Deze maand zal je alles uit je trukendoos moeten halen om de kansen die er aan komen te benutten. En goede planning en structuur is daarbij van belang, Dit is niet te maand om stil te zitten. Sta open voor het leren van nieuwe dingen, want ze zullen je carrière groei helpen versnellen. Soms vergeet je de mensen een beetje die echt om je geven. Geef ze deze maand een beetje extra aandacht en laat ze zien dat jij ook om ze geeft. Je zal deze maand iets minder behoefte hebben aan lichamelijk contact maar dat is normaal van tijd tot tijd.

Boogschutter:
23 novomber t/m 22 december

Hi there Boogschutter!

Deze maand zal je erg veel behoefte hebben aan het uitstippelen van je toekomst. Neem hier rustig de tijd voor en neem geen overhaaste beslissingen. Onthoudt dat lang termijn doelen de tijd nodig hebben. Je zal je deze maand ook sterk afvragen of je met je huidige carrière je droomleven kan leven. Ga bij jezelf na welke stappen je moet maken in de juiste richting. Voor mensen met een relatie is het belangrijk om te kijken of dit de persoon is met wie jij jezelf oud ziet worden. Voor degenen die single zijn, kun je je het beste meer concentreren op het opbouwen van je carrière.

Steenbok:
22 december t/m 20 januari

Hello Steenbok!

Deze maand staat in het teken van luisteren, Niet alleen naar andere maar ook naar jezelf. Je hebt heel erg de behoefte om andere te willen helpen. Vergeet echter niet dat jijzelf altijd op 1 staat en neem de rust die je nodig hebt. Ook op het gebied van relaties heb je sterk het gevoel andere te willen ontzien van hun zorgen maar geven zij je dezelfde liefde ook terug? Zorg deze maand goed voor jezelf en doe jezelf eens wat leuks cadeau ?

Waterman:
21 januari t/m 18 februari

Hi there Waterman!

Deze maand staat in het teken van Familie. Neem de tijd voor familie. Ga eens op bezoek bij die ene persoon die je al een tijd niet hebt gezien. Dit zal je voldoening geven. Sta open voor ze en accepteer ze – ze zullen je helpen evolueren en een betere versie van jezelf worden. Op zakelijk gebied is het heel belangrijk de balans te houden tussen werk en je privéleven. Oververmoeidheid ligt op de loer. Koester de mensen die echt om je geven en van je houden en laat de mensen die je energie kosten links liggen. Heb je hier moeite mee, neem een beetje afstand en kies wat vaker voor jezelf.

Wie is Maria?

“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”

marai sterrenbeeld horoscoop cupido