Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Orgasme Garantie bij Womanizer  ✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Seks met de Beppy tampon

Seksen terwijl je ongesteld bent? Zo doe je dat!

Seksen terwijl je ongesteld bent? Zo doe je dat!

Tijdens de menstruatie hebben veel vrouwen een extra verhoogd libido. Daarom is het ook niet raar dat je meer zin in seks hebt. Maar hoe doe je dat dan zonder onder het bloed te zitten? Toch seksen terwijl je ongesteld bent? Met deze tampon zit jij goed!

De Beppy tampon

Dit is een tampon zonder touwtje en heeft een soort sponsachtige structuur. Je kan deze gemakkelijk inbrengen en weer uithalen met behulp van een soort lipje. Door de zachte structuur zal je partner de tampon tijdens de seks niet voelen. Dus je zou het niet eens hoeven zeggen 😉

Hoe werkt de Beppy tampon?

Dankzij de speciale vorm is de Beppy tampon gemakkelijk in te brengen. Verschillende dermatologische en klinische onderzoeken hebben aangetoond dat de Beppy geen irritatie veroorzaakt en veilig is in gebruik. De tampon is ergonomisch zo goed gemaakt dat je niet eens merkt dat je er een in hebt. Zorg er voor dat je de Beppy niet langer dan maximaal 8 uur erin laat zitten. Dit geld ook voor normale tampons!

Beppy heeft zijn kwaliteit en comfort al bewezen aan gebruikers in de seksindustrie. Beppy tampons zijn dermatologisch en klinisch getest. In de afgelopen jaren zijn er wereldwijd meer dan 1.000.000 verkocht.

Klik hier voor meer Menstruatie producten