Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Ontdek wat de sterren zeggen over seks en liefde in maart 2024

Sex en liefde horoscopen maart 2024

Sex en liefde horoscopen maart 2024

Een diepgaande verkenning van intieme verbindingen en sensuele verlangens, beïnvloed door de kosmische energieën.

Waterman: 20 januari tot 18 februari

Voor Watermannen in maart draait erotiek om innovatie en vrijheid. Ze verlangen naar experimentatie en onconventionele ervaringen in hun intieme relaties. Een passende benadering kan zijn om nieuwe speeltjes of technieken te verkennen die hun nieuwsgierigheid prikkelen. Een toy zoals een koppelvibrator met app-bediening zou bijvoorbeeld perfect passen bij hun verlangen naar technologische vooruitgang en verbondenheid. Door grenzen te verleggen en open te staan voor nieuwe vormen van plezier kunnen Watermannen hun erotische ervaringen verrijken en hun relatie verdiepen. Het draait allemaal om het omarmen van vrijheid en individualiteit, zelfs op het gebied van intimiteit, terwijl ze hun eigen unieke pad volgen in maart.

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Voor Vissen in maart draait erotiek om diepe verbindingen en emotionele intimiteit. Ze verlangen naar een gevoel van spirituele eenheid en emotionele vervulling in hun intieme relaties. Het kan een tijd zijn om te focussen op sensuele ervaringen die hun emotionele band versterken, zoals romantische avonden bij kaarslicht of intieme massages. Vissen kunnen ook profiteren van meditatieve praktijken, zoals tantrische seks, die hen helpen zich dieper met hun partner verbonden te voelen. Door zich open te stellen voor hun diepste emoties en verlangens, kunnen Vissen een diepere en meer bevredigende vorm van erotiek ervaren in maart.

Ram: 21 maart tot 20 april

Voor jou als Ram in maart past een vuurrode vibrator bij je gepassioneerde aard. De warmte prikkelt je zintuigen, in lijn met het vuurelement en de vernieuwing van het seizoen. Een veelzijdig speeltje moedigt je avontuurlijke geest aan, symboliseert je liefde voor verkenning en competitie. Of je nu alleen geniet of met een partner, het wekt opwinding en intimiteit op, in lijn met je levenslust. Dit speeltje bevordert verbinding en speelsheid, resoneert met de dynamische energieën van het Aries-teken in maart, waardoor het een perfecte aanvulling is op je vurige temperament en avontuurlijke zoektochten tijdens deze levendige astrologische periode.

Stier: 21 april tot 20 mei

Voor jou als Stier in maart past een luxe massagekaars goed bij je liefdevolle karakter. De zachte gloed creëert een intieme sfeer, ideaal voor ontspanning en genegenheid. Een geurige massageolie nodigt uit tot sensuele verkenning, met aardse tonen die kalmeren en gronden. Of je nu alleen bent of met een partner, de rustgevende aroma’s en tedere aanrakingen versterken je verbinding met jezelf en je partner. Deze sensuele ervaring past perfect bij de kalme, liefdevolle energie van het Taurus-teken in maart, waardoor het een mooie aanvulling is op je rustige, genotzoekende natuur tijdens deze harmonieuze astrologische periode.

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Tweelingen, geboren tussen 21 mei en 20 juni, zijn veelzijdig, nieuwsgierig en sociaal. Als luchtteken hebben ze een levendige geest en een natuurlijke drang naar kennis en communicatie. Ze waarderen vrijheid en variatie in hun leven, inclusief seksuele avonturen. In de slaapkamer zijn ze open-minded en genieten ze van innovatieve sextoys die hun nieuwsgierigheid prikkelen. Slimme functies en mogelijkheden om verbinding te maken met een partner kunnen extra opwinding bieden. De sleutel tot plezier voor Tweelingen is het vinden van iets dat past bij hun levendige geest, behoefte aan variatie en verlangen naar verbinding, allemaal in een veelzijdige en stimulerende verpakking.

Kreeft: 22 juni 22 juli

Voor jou als Kreeft in maart past een knusse, waterdichte vibrator goed bij je gevoelige en intuïtieve aard. Het zachte, stimulerende ontwerp weerspiegelt je verlangen naar emotionele verbinding en comfort. Een toy met verschillende vibratiestanden en texturen kan je jouw sensuele verlangens verkennen in de privacy van je eigen ruimte. Of je nu alleen geniet of met een partner, deze intieme ervaring versterkt je gevoel van veiligheid en geborgenheid. De waterdichte functie nodigt uit tot speelse avonturen, zowel binnen als buiten de slaapkamer, en biedt een bron van troost en plezier tijdens deze emotioneel geladen maand.

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Voor Leeuwen in maart past een luxe, krachtige vibrator bij hun zelfverzekerde en gepassioneerde aard. Een vibrator met een elegante en koninklijke uitstraling spreekt hun koninklijke karakter aan. Krachtige vibraties en een stevig ontwerp benadrukken hun zelfverzekerde en vastberaden persoonlijkheid. Leeuwen genieten van luxe en verwennerij, dus een hoogwaardige vibrator met luxe materialen en meerdere stimulatie modes zal hun verlangen naar sensueel genot vervullen.

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Voor Maagden in maart past een zorgvuldig ontworpen, veelzijdige vibrator bij hun praktische en analytische aard. Een gestroomlijnd ontwerp en eenvoudige bediening spreken hun behoefte aan efficiëntie aan. Variabele stimulatie modes en aanpasbare instellingen stellen Maagden in staat om hun sensuele ervaring nauwkeurig te regelen. Een verheven vibrator met duurzame materialen en stille werking zal hun verlangen naar kwaliteit en comfort vervullen. Functies zoals waterdichtheid of een discreet formaat kunnen ook hun behoefte aan privacy en praktisch gebruik aanvullen. Deze vibrator zal Maagden helpen om hun sensuele ontdekkingsreis in maart te vervolmaken.

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober 

Voor Weegschalen in maart past een elegante en stimulerende koppelvibrator goed bij hun streven naar balans en harmonie in relaties. Een vibrator die gericht is op gedeeld genot en intieme verbinding spreekt hun behoefte aan samenwerking en gelijkheid aan. Het stijlvolle ontwerp en de veelzijdige functies benadrukken hun waardering voor schoonheid en esthetiek. Weegschalen genieten van sensuele verkenning en streven naar het vervullen van de behoeften van hun partner, dus een koppelvibrator die zorgt voor wederzijdse tevredenheid zal hun verlangen naar harmonie en verbinding bevredigen. Functies zoals verschillende vibratiestanden en een draadloze afstandsbediening kunnen het plezier verhogen en het gevoel van balans en samenwerking tijdens intieme momenten versterken.

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

In maart floreren de passies van Schorpioenen, waardoor ze intens en vol verlangen zijn, zowel in de liefde als in hun seksuele ontmoetingen. Hun scherpe intuïtie gidst hen naar diepgaande verbindingen en emotionele confrontaties, terwijl ze vastberaden navigeren door uitdagende situaties. Financieel gezien zijn ze strategisch en doelgericht, strevend naar stabiliteit en groei. Deze maand kunnen Schorpioenen hun innerlijke kracht gebruiken om obstakels te overwinnen en nieuwe kansen te omarmen, ook op het gebied van intimiteit. Het is een tijd van intense passie, die hen dichter brengt bij hun diepste verlangens en ware doelen.

Boogschutter: 22 november tot 20 december

In maart omarmen Boogschutters hun avontuurlijke geest, zelfs op het gebied van intimiteit, en verkennen ze nieuwe horizonten met speelse nieuwsgierigheid. Hun verlangen naar vrijheid vertaalt zich naar het verkennen van nieuwe ervaringen, inclusief het gebruik van koppeltoys, die hun seksuele connectie verdiepen. Hun spontaniteit en enthousiasme leiden tot avontuurlijke ontdekkingen in de slaapkamer, terwijl ze uitdagingen met vastberadenheid aangaan. In relaties blijven ze vrijgevig en speels, terwijl ze hun onafhankelijkheid behouden. Financieel zijn ze optimistisch en bereid om risico’s te nemen voor groei. Maart biedt Boogschutters de kans om hun horizon te verbreden en hun geest van vrijheid te voeden, zowel op seksueel als relationeel vlak.

Steenbok: 21 december tot 19 januari

In maart draait erotiek voor Steenbokken om het vinden van een balans tussen passie en verantwoordelijkheid. Terwijl ze streven naar ambitieuze doelen, moeten ze niet vergeten om tijd vrij te maken voor intieme verbindingen. Een geschikte vibrator, zoals de “Lelo Sona Cruise“, kan bijdragen aan het verkennen van nieuwe manieren om genot te ervaren en te communiceren, en zo hun intimiteit verdiepen. Het koesteren van diepe en betekenisvolle momenten met hun partner staat centraal, waarbij ze zich volledig kunnen overgeven aan sensuele verlangens. Voor Steenbokken is het essentieel om tijd te maken voor erotiek en emotionele verbinding, zelfs te midden van hun drukke schema’s in maart.