Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

How to? lees hier hoe je op een lekkere en veilige manier sex onder de douche kan hebben.

Sex onder de douche

Laten we samen douchen!

Als het gaat om doucheseks, zal iedereen die in het echte leven doucheseks heeft gehad, je waarschijnlijk vertellen dat dit eigenlijk het ergste is. Dat gezegd hebbende, doucheseks is een uitdaging, een vluggertje, een spontane actie en eens iets anders dan tussen de lakens. We hebben posities, producten en andere weetjes om je te helpen een veilig potje passie te hebben onder de douche. Ga onder de douche met deze tips om doucheseks te hebben als een baas en te eindige zonder gebroken botten of gekneusde ego’s.

Koop douchevriendelijk glijmiddel

Ja, water is nat maar het is geen glijmiddel. Water zorgt juist voor verminderde wrijving. Gebruik een siliconen glijmiddel om zowel anale of vaginale penetratie gemakkelijker te maken. Let op de hoeveelheid en zorg dat je er niet over uitglijdt.

Spoelen spoelen spoelen

Je geliefde inzepen is misschien het toppunt van romantiek in de films, maar zeep, shampoo en vooral conditioner kunnen de douchevloer extra glad maken. Als je samen gaat schuimen, spoel dan goed uit om eventueel glijmiddel etc verwijderen. Zeep is ook glad, maar het is geen glijmiddel, gebruik dit hier dus niet voor. Inwendig reinigen? Gebruik voornamelijk water of een daarvoor bestemde zeep of lotion. Voor een echt goede inwendige reiniging bestaan er opzetstukken voor aan je douche slag.

Badspeelgoed

Badspeelgoed is niet alleen voor kinderen – althans niet het soort waar we het over hebben. Je hebt een aantal behoorlijk indrukwekkende opties als het gaat om waterdichte seksspeeltjes zoals vibrerende badeendjes, waterdichte vibrators, een dildo met een zuignap en buttplugs.

Blijf niet hangen bij penetratie

Penetratie is niet nummer 1 van doucheseks en hoeft niet je focus of eindspel te zijn. De douche leent zich goed voor andere vormen van spelen, waaronder orale seks en het verkennen van elkaars erogene zones.

Douche seksposities

Vrijwel elke sekspositie kan onder de douche worden uitgevoerd als je vastberaden genoeg bent, maar dat betekent niet dat ze allemaal een goed idee zijn. Probeer de volgende posities eens om te voorkomen dat u wegglijdt naar de eerste hulp.

Pro tip: zorg voor een zuignap of voetensteun voor extra ondersteuning tijdens doucheseks. Ze zijn betaalbaar, herbruikbaar en een stuk steviger en veiliger dan het douchegordijn of de zeephouder.

  1. Staande op z’n hondjes

Met deze kijk op doggy kun je beide voeten stevig op de douchevloer houden terwijl je je handen gebruikt voor extra ondersteuning.

Om het te doen:

Plaats je handpalmen plat tegen de douchewand en leun ernaartoe met je knieën licht gebogen. Hierdoor kan de ander je van achteren penetreren met een penis, seksspeeltje of vingers. Ze kunnen je clitoris, perineum of andere delen ook wat liefde tonen.

  1. Zitten en rijden

Dit werkt goed voor P-in-V-seks, maar kan ook werken voor anale penetratie als je jezelf precies goed positioneert.

Om het te doen:

Laat je partner op de vloer van de douche zitten, op de douchebank als je die hebt, of op de zijkant van het bad. Spreid ze uit in elke positie die een comfortabele penetratie mogelijk maakt en houd ze stevig vast terwijl je een ritje maakt.

  1. Sta eens op

Hoewel dit niet helemaal nodig is, is dit een positie die baat zou hebben bij de voetsteun en het handvat die we noemden, maar de zijkant van het bad of een douchestoel is ook geschikt.

Om het te doen:

Ga met je gezicht naar je partner staan ​​en breng een been naar de voetsteun, bank of de rand van het bad. Als je geen van die dingen hebt, laat je partner dan één hand gebruiken om je been omhoog te houden tijdens het stoten.

  1. Keer je rug toe

Dit is vergelijkbaar met de beenpositie, behalve met je rug naar je partner. Het werkt ook voor vaginale penetratie van achteren en anale penetratie.

Om dit te doen:

Ga met uw gezicht naar de douchewand staan ​​en laat uw voet rusten op de voetsteun, bank of de rand van het bad voor ondersteuning. Laat je partner direct achter je staan ​​en houd je been omhoog voor extra ondersteuning terwijl ze je penetreren.

  1. De voorzitter

Dit is als een omgekeerde cowgirl, alleen kan het zelfs worden gebruikt als er geen koe of meisje in zicht is.

Om dit te doen:

Laat uw partner plaatsnemen op de douchebank, de rand van het bad of de vloer. Ga schrijlings op hun schoot zitten, van hen afgericht, en positioneer jezelf voor anale of vaginale penetratie. Plaats je handen op hun knieën of tegen de douchewand voor balans.