Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Herontdek jouw orgasme

Pulse Pure Luchtdruk vibrator

Ervaar de meeste diepe luchtdruk stimulatie

Ontdek de Pulse Technologie van SVAKOM

De allernieuwste luchtdruk vibrator is van het merk Svakom. Voorzien van hun eigen gepatenteerde luchtdruk stimulatie doormiddel van Pulse Technologie.
Deze vorm van luchtdruk stimulatie geeft een diepe intens gevoel dat je een orgasme geeft als nooit eerder ervaren.

‘S’ vormige body

blog svakom pulse luchtdruk vibrator knoppenDe ‘S’ vorm van deze luchtdruk vibrator zorgt ervoor dat je deze prachtige luchtdruk toy gemakkelijk vast kunt houden en gebruiken. De knoppen blijven mooi vrij wanneer je de opening om de clitoris legt. En de vorm geeft je een prettig houvast bij gebruik.

De knoppen zijn gemakkelijk te bedienen en de middelste knop geeft licht. Je kunt daardoor de knoppen gemakkelijk vinden in het donker. Met de middelste knop zet je de Pulse aan en met de pijltjes boven en onder kan je de 5 levels bedienen. Met de middelste knop kun ja na aanzetten de verschillende vibratie patronen kiezen. Deze kun je tevens ook weer harder en zachter zetten met de pijltjes-knoppen.

Het  mondje

Het mondje van de Svakom Pulse Pure is kleiner dan van de Satisfyer Pro 2 en de Womanizer. Dit zorgt er ook voor dat het zuigende gevoel intenser is dan bij deze merken. De opening is 1.1 x 1,1 cm groot. Bij Pro 2 is dit 1,5 x 1,3 cm en bij Womanizer 1,5 x 1,1 cm.

Het gedeelte van de clitoris dat aan de buitenkant zichtbaar is, en waar het kapje omheen gaat is gemiddeld 0,8 cm. Bij veel vrouwen zal dit dus prima passen.

Het mondje is verder mooi diep. Je zult dus geen last hebben van het pulserende gedeelte in het mondje.

mondjes luchtdruk vibrator svakom satisfyer womanizer

Verschil Svakom Pure Pulse met Satisfyer en Womanizer

Het verschil met de Womanizer en de bekende Satisfyer Pro 2 is dus het mondje maar ook de vorm. We vinden de vorm met de S vorm echt heel handig. Hij houdt super fijn vast. Ook is het materiaal ultra zacht en zo ook het mondje. Dit vinden wij bij Cupido echt fijner dan bij de andere 2 merken. De Pulse Pure heeft geen losse kapjes maar ondanks dat is de Pulse Pure doordat deze waterdicht is heel gemakkelijk te reinigen.

Het gevoel is echt intense bij De Svakom Pulse Pure. En de patronen een pluspunt. Bij de Womanizer en Satisfyer Pro 2 zijn er geen patronen. Behalve bij de Womanizer Premium. Die heeft een soort patronen doordat hij in de auto-pilot functie zelf schakelt tussen de gekozen standen.

Oordeel van Cupido van de Svakom Pulse Pure

Cupido is heel blij met deze nieuwste luchtdruk vibrator van Svakom. Hij is zo zacht dat je hem na een heerlijk orgasme alsnog als knuffelbeer meeneemt in bed. De patronen zijn geweldig en het zuig-effect is briljant. Zo ook de prijs!!

Het mondje is misschien iets kleiner dan van de bekende Satisfyer Pro 2 of de Womanizer producten. Heb je het idee dat je een grote clitoris hebt in diameter dan raden we aan verder te kijken. Maar is jouw knopje kleiner dan is dit dé luchtdruk vibrator voor jou.