Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Nipple Play

Hoe krijg ik een tepelorgasme?

Ontdek het tepelorgasme!

Technieken en tepel speeltjes die je doen zinderen van genot.

In een wereld die seksueel geobsedeerd is door het lekkers tussen je benen, is het gemakkelijk om de belangrijkste erogene zone boven je middel te vergeten: je tepels. Onze borsten zijn gevoeliger dan je misschien denkt en geven iedereen (tenzij een borstverkleining en chirurgie van het bovenlichaam…daarover later meer) de kans om een krachtige nieuwe manier naar een climax te ontketenen. het tepelorgasme.

blog tepel orgasme cupido sexshopWat is precies een tepelorgasme? De klinische psychologie definieert tepelorgasmen als “een plezierige afgifte van seksuele opwinding, gecentreerd op tepelstimulatie en niet veroorzaakt door directe stimulatie van de clitoris [of penis].”

Sterker nog, door je tepels en het omliggende borstweefsel te stimuleren, kun je een seksuele climax creëren die lijkt op een genitaal orgasme. Je vermogen om een tepelorgasme te krijgen is te danken aan de vele zenuwuiteinden op en rond je tepel.

Tepelorgasmen lijken misschien in het niet te vallen als je een genitaal orgasme kunt hebben, maar ze kunnen net zo intens zijn. Sommige vrouwen zeggen dat tepelorgasmen vergelijkbaar zijn met het bekkengevoel dat ze krijgen tijdens vaginale orgasmen, terwijl anderen het beschrijven als een duidelijk uniek gevoel op zich – een gevoel dat door hun hele lichaam trilt. Hoe je orgasme zich ook voordoet, er is geen goede (of verkeerde) manier om er een te krijgen. Als het goed voelt, laat ze maar komen toch 😉

Nog een groot voordeel van tepelstimulatie: Tepelorgasmen kunnen een voorbode zijn van een genitaal orgasme en geven zelfs de kans meerdere orgasmes in één keer te hebben.

En hoe bereik je een tepelorgasme?

Oefenen, oefenen, oefenen. Alle lichamen reageren op hun eigen manier op stimulatie, dus het is belangrijk om te experimenteren, naar je lichaam te luisteren en je te concentreren op het genotsaspect – niet noodzakelijk het doel van een orgasme. Om erachter te komen wat voor jou het beste werkt, moet je zeker “self-pleasure” (ook wel masturberen genoemd). Zo kom je erachter wat je zou willen wanneer iemand anders dit doet. Bovendien merk je misschien zelfs dat een van je tepels gevoeliger is dan de andere.

Begin door met verschillende aanrakingen te experimenteren. Ga bijvoorbeeld voor een lichte tot matige aanraking van de tepel (met je vingers), of je kunt proberen de hele borst te masseren en dan verder te gaan met zachtjes knijpen, of draaien van de tepel en knijpen in de hele borst. Vervolgens kunt je doorgaan met bijvoorbeeld het trekken aan de tepel. Toch zullen sommige mensen geen orgasme kunnen bereiken door alleen met de tepels te spelen, dus voel je vrij om vaginale stimulatie in de mix te brengen (Ja, dit telt nog steeds als een tepelorgasme!)

Wat als mijn tepels niet zo gevoelig zijn?

Dat is een heel reële mogelijkheid. Vrouwen hebben verschillende niveaus van tepelgevoeligheid op basis van veel factoren.

De eerste is vrij eenvoudig: genetische aanleg. Soms kunnen je tepels gewoon niet zo gemakkelijk gestimuleerd worden als die van iemand anders. In andere gevallen kunnen de zenuwen in jouw tepels zijn beschadigd zijn door een borstoperatie, zoals een vergroting, verkleining, lift, lumpectomie, biopsie of andere ingrepen aan het bovenlichaam.

En soms kan psychologisch of emotioneel trauma, waaronder seksueel misbruik en borstkanker, de tepelgevoeligheid verstoren. Dat is oké – geen schande, nooit niet.

Hoe kan ik de gevoeligheid of het gevoel van de tepel maximaliseren?

Op verschillende tijdstippen van de maand, bijvoorbeeld wanneer je ongesteld bent, kunnen jouw tepels gevoeliger zijn. Dus als het gevoel niet pijnlijk is, kun je in deze tijd van de maand profiteren van je verhoogde gevoeligheid.

Endless joy satsifyer tepelorgasmeAls je jouw tepels laat stimuleren door een partner, laat hem of haar dan je tepels strelen of draaien zoals jij wilt. Laat jouw partner jouw tepels in de mond nemen, laat er aan sabbelen en zuigen – laat je partner een beetje met de tong rollen en rond je tepelhof en tepels zuigen. Zoals een beetje knabbelen? Laat je partner ervoor gaan.

Als al die stimulatie niet over het randje helpt, kan je misschien wat speeltje gebruiken. Begin met een speeltje dat je misschien al hebt, een vertrouwde vibrator. Het beste is een vibrator te gebruiken met diepe trillingen, geen oppervlakkige zoom. Dit omdat sommige tepels meer stimulatie nodig hebben dan de clitoris om een ​​orgasme te bereiken. Voor de meest diepe trillingen betaal je vaak iets meer, maar dan heb je ook echt wat. Het multi functionele speeltje BE.ONE van Fun Factory bijvoorbeeld. Iets minder diep maar wel heel functioneel is Endless Joy van Satisfyer. Plaats de uiteinden om de tepel en ga steeds een level hoger.

Ook zijn er tepel gels. Die zorgen voor meer doorbloeding waardoor de tepel gevoeliger wordt zoals Nipple Play van Slow Sex.nipple play tepel orgasme slow sex

Wil je met een echt tepelspeeltje spelen raden we tepelzuigers aan, die “zuigdruk rond de tepel en tepelhof creëren, net zoals de mond van een persoon zou voelen.”

Of, als je nog meer druk wilt, kun je tepelklemmen proberen. Ze klinken misschien een beetje intimiderend, BDSM-achtig, maar ze zijn eigenlijk heel ‘onschuldig’. Ze werken door de bloedsomloop naar de tepels af te knijpen, zodat wanneer je de klem loslaat, de bloedstroom een ​​golf van genot creëert.

Wat als ik geen specifiek tepel speeltje hebt?

Geen paniek! Je kunt improviseren met allerlei andere attributen die je misschien in huis hebt. Plak tape op je tepels en trek het er dan (snel) af. Of experimenteer met temperatuurspel, door een ijsklontje over je tepels te wrijven, en dan warmte toe te passen (probeer een warme massageolie te gebruiken) om al die zenuwen een schok te geven. En voor mensen met supergevoelige tepels, kun je misschien veren ticklers proberen in plaats van een intens speeltje. Ook zelfs gewoon wat glijmiddel, olie of lotion smeren op de tepels kan je al doen zinderen van genot. Zuigspeeltjes die orale seks simuleren werken trouwens ook ongelooflijk goed op tepels.

Uiteindelijk gaat het bij tepelspel en tepelorgasmen om proberen en je laten gaan. Sta jezelf en/of je partner dus toe om de mogelijkheden van je lichaam te verkennen zonder oordeel of verwachtingen. “Een tepelorgasme, zoals een clitorisorgasme, vereist geduld en nieuwsgierigheid. Wees niet bang om verschillende benaderingen uit te proberen om te ontdekken wat goed voelt”.

De helft van het plezier zit in het experimenteren…je kunt eigenlijk niet fout gaan.