Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Heerlijke orgasmes met de tips van Cupido

Tips voor betere & sterkere orgasmes

Tips voor betere & sterkere orgasmes

Wil je intensere, explosieve orgasmes? Ik bedoel, doen we dat niet allemaal? Nou, zoek niet verder. Je hebt niet veel mooie bewegingen nodig om ongelooflijke orgasmes te laten gebeuren. Hoewel elk lichaam anders is, zullen de meeste mensen dol zijn op deze kleine truc die we voor je hebben.

Hoe te beginnen met kanten

Edging is een eenvoudige seksuele techniek die kan worden gebruikt om de algehele seksuele bevrediging te vergroten. Je stimuleert jezelf of je partner tot het punt van bijna-orgasme. Stop. Neem een ​​slag. En dan helemaal opnieuw beginnen. “Edging is het actief verlengen van de tijd vóór het orgasme door op te merken wanneer je bijna niet meer terug kunt en je terugtrekt”, legt Kenneth Play uit, een sekshacker en internationale seks expert. “Je kunt je opwinding op dit punt veel lager instellen en weer opbouwen, of proberen lang op de ‘rand’ van een orgasme te blijven zonder echt [te komen.]”

Dit is wat je moet weten over Edgen, waarom het zo geweldig is en hoe je het in de slaapkamer kunt brengen.

Hoe werkt Edging? Ik neem aan dat je waarschijnlijk de intro en de korte uitleg hebt gelezen over wat kanten is en je je afvraagt ​​hoe dit allemaal precies werkt. Iemand stimuleren tot het punt van bijna-orgasme? Hoe kun je dat doen?

U moet communiceren en uzelf en uw partner vertrouwen. “Het idee is om zo dicht mogelijk bij de climax te komen zonder een release te hebben. Deze eb en vloed van plezier kan worden herhaald totdat de persoon klaar is voor een orgasme!

Kortom, voor vulva-eigenaren gebruik je je hand of een seksspeeltje voor extern of intern spel. Voor dubbele stimulatie, probeer de Womanizer DUO 2 voor gemengde clitoris en g-spot liefde. Als je het gevoel hebt dat je bijna klaar bent met klaarkomen, stop dan met wat je aan het doen bent. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar het is het waard. “Uiteindelijk, met randen, sta je jezelf eindelijk die release toe en voelt het sterker en krachtiger dan je traditionele orgasmes Zoals alle dingen in het leven, seksueel of anderszins, zal dit enige oefening vergen. Niets dat we de eerste keer proberen, gaat perfect en zo is het nu eenmaal.

Begin met een gesprek met je partner – of als je alleen bent, neem dan even de tijd om contact met jezelf te maken. Deze techniek vereist toewijding van alle betrokkenen – iedereen zal enthousiast aan boord moeten zijn om het een kans te geven. Play zegt dat je moet beginnen met het gebruik van ontspanningstechnieken om je zenuwstelsel te kalmeren. Dit zal je helpen het bewustzijn over je lichaam te behouden en je meer bewust te zijn van wanneer je bijna een orgasme nadert. “Ten eerste moet je meer focus en bewustzijn van genotsensaties ontwikkelen, en opmerken wanneer je gespannen of ontspannen bent tijdens seks. Dus begin met je te concentreren op het plezier in het bijzonder, terwijl je probeert zoveel mogelijk te ontspannen in spieren die je niet actief gebruikt.

Je wilt niet bereiken wat gewoonlijk ‘het punt van geen terugkeer’ wordt genoemd. Stop op dat moment met jezelf aan te raken. Adem gedurende minstens 30 seconden diep in de buik (middenrif) in en begin dan weer met masturberen. Ga je gang en herhaal dat proces zo vaak als je wilt. Als u zich eenmaal op uw gemak voelt met uw randen, kunt u er creatief mee aan de slag. Of je nu een man of een vrouw bent, je kunt de ruimte gebruiken om een ​​nieuwe ervaring van een orgasme te creëren. Je kunt een nieuw gebied op het lichaam stimuleren samen met het gebied dat je oorspronkelijk aan het stimuleren was. Of je kunt overschakelen naar een nieuw erogeen gebied, om te proberen een geheel nieuw type orgasme te krijgen.

Hoe geeft edgen je een beter orgasme?

Het grootste voordeel van deze techniek is de intensiteit van het orgasme dat je zult ervaren als je eindelijk op dat punt aankomt. Dit is duidelijk het meest voor de hand liggende pluspunt. Een orgasme is echter niet het einde van de gele stenen weg, vrienden. Edging kan allerlei wonderen doen voor je seksuele ervaringen. Edging gaat niet alleen over orgasmes. Het gaat ook over vertrouwen en machtsdynamiek. Het kan je plezier geven, maar het kan je ook dichter bij een partner brengen en je helpen de drempel van je eigen lichaam voor verschillende soorten stimulatie te leren kennen. Zoals Play zegt, kun je “de tijd verlengen waarin we het meeste plezier hebben. Om van een onvrijwillige ruimte een meer vrijwillige ruimte te maken. Om de intensiteit van het orgasme aan het eind te verhogen.

Om aandacht te besteden aan en bewustzijn van uw eigen lichaam en zenuwstelsel, zodat u controle kunt krijgen over uw opwindingsniveaus. Als je eenmaal dit soort bewustzijn en controle hebt verkregen, kun je dit uitbreiden naar andere aspecten van seks, en het kan echt gunstig zijn voor jou en je geliefde. Edging kan ook worden gebruikt om te helpen bij allerlei soorten problemen rond een climax, variërend van moeite met klaarkomen tot voortijdige ejaculatie. “Als je randen oefent, leer je welke dingen je meer kans op een orgasme geven en hoe je het orgasme te snel onder controle kunt houden.