Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Sextoy tips voor met jouw partner

Top 10 Beste toys voor tijdens de seks

Top 10 Beste toys voor tijdens de seks

Wil je een keer samen een sesktoy gebruiken? Maar geen idee welke je nou moet nemen? Dit zijn onze top 10 sekstoy voor tijdens voorspel & seks!!

  1. Couples Choice Multi Vibrator  

Couples Choice Multi VibratorDeze Multi vibrator kan je gebruiken om je clitoris, tepels, penis, anus en g-spot mee stimuleren! Er zitten namelijk 3 motors in de vibrator die ervoor zorgen dat elk deel in de vibrator kan trillen! Super handig voor tijdens de seks, omdat je hem kan gebruiken waar je maar wilt.

 

 

 

2. Fun Factory – Bootie Fem Roze

bootie buttplug fem buttplug beginnerBen je een vrouw of persoon met een vagina en zoek je een buttplug die bij jouw anatomie past? Of wil je vaginale seks ervaren terwijl je een anaal plug draagt? Zoek niet verder! Maak kennis met Fun Factory BOOTIE FEM roze, een buttplug met een toegankelijke tulpvorm. Het is comfortabel genoeg voor beginners bij anaal spel en gemaakt om tijdens seks te worden gedragen, voor FUNtastische mega-orgasmen.

 

 

 

3. Love to Love – Touch me petrol vinger vibrator

De Love to Love vinger vibrator is gemakkelijk te gebruiken voor stimulatie van de clitoris en G-Spot, maar bijvoorbeeld ook leuk om de tepels me te plagen. De vibrator heeft een gebogen ontwerp waardoor je de fijnste plekjes makkelijk kunt bereiken tijdens de seks!! Met 1o verschillende standen is dit dan ook een hele leuke toy 🙂

 

 

 

 

 

4. Magic Motion – Dante II Vibrerende Cockring

Deze Magic Motion Dante II Vibrerende Cockring die ook nog eens App bedienbaar is heeft naast een luxe design ook krachtige vibraties die voor zowel de man als de vrouw voor heerlijke sensaties zorgen! Dit maakt het de ideale toy voor koppels. De Dante heeft een rekbare siliconen ring zodat hij comfortabel om de penis zit en de erectie langer aan zal houden. De clitoris stimulator heeft stimulerende ribbels. De uitneembare bullet vibrator heeft een button aan de voorkant waarmee je moeiteloos tussen de 10 krachtige vibratiestanden schakelt. Connect de Dante aan de speciaal te downloaden App en bedien hem met 1 simpele swipe op je telefoon.

 

 

5. Satisfyer Tropical Tip Connect App

Satisfyer Tropical Tip Connect AppDe Satisfyer Tropical Tip met app verwent de clitoris met krachtige trillingen die ook via de app te bedienen zijn. Dankzij het speelse design is de siliconen vibrator ideaal voor beginnende gebruikers van speeltjes.

Je kan kiezen uit 12 trilprogramma’s die je gemakkelijk via de +/- knoppen kan bedienen en aanpassen aan je behoeften.

Wil je nog meer flexibiliteit bij het spelen? Verbind dan de oplegvibrator met de gratis Satisfyer Connect app voor Android en iOS voor eindeloze mogelijkheden

 

6. Satisfyer – Endless Joy Multi Vibrator Roze

Satisfyer – Endless Joy Multi Vibrator RozeDe Endless Joy heeft verschillende functies: om bijvoorbeeld gelijktijdig de clitoris en testikels te stimuleren. Natuurlijk kun je het apparaat ook draaien zoals je wilt naar wat je maar wilt.

Je kunt de tepels, clitoris, schaamlippen of elk ander gebied tijdens het voorspel met de armen masseren. De grotere schacht stimuleert de G-spot makkelijk en intens dankzij de ergonomische vorm en krachtige vibraties. Maar dat is niet alles wat deze multivibrator te bieden heeft: de krachtige trillingen kunnen ook de eikel of schacht van de penis stimuleren. Je kan deze toy solo gebruiken maar je kan hem natuurlijk ook samen met je partner gebruiken.

 

7. Bijoux Indiscrets – Slow Sex Clitoris Balsem

Bijoux Indiscrets – Slow Sex Clitoris BalsemGeniet van super intense sensaties tijdens de seks met deze verwarmende balsem, exclusief ontworpen voor de clitoris. Snelle absorptie zorgt voor een onmiddellijk opwarmend effect, en het bevat ginseng en arginine die de gevoeligheid en sensaties verhogen voor de ultieme genotservaring. Maak je klaar, je beeft van top tot teen.

 

 

 

 

8.Skins – Dots & Ribs Condooms

Dit is misschien geen sekstoy maar maakt veilige seks nog lekkerder!! De Skins – Dots & Ribs Skins – Dots & Ribs Condooms 12 StuksCondooms 12 Stuks hebben gecombineerde verhoogde ribben die strategisch zijn geplaatst voor extra plezier voor de drager, samen met heerlijk sierlijke stippen overal voor een verhoogde sensatie voor de partner. door in harmonie te werken maximaliseren ze plezier en plezier voor beiden.

 

 

 

9. Sportsheets – Leren Hartjes Paddle

Sportsheets – Leren Hartjes PaddleOm het nog even wat kinkyer te maken is de Hartjes paddle ook een leuke toevoeging. Je kunt elkaar zo makkelijk pijnigen ( voor plezier natuurlijk) tijdens de seks of voorspel.

 

 

 

 

10. Mr. Stiff – Libido Pillen

Mr. Stiff – Libido PillenWil je nou echt de kleren van elkaars lijf rukken? Probeer dan eens libido pillen te nemen net een half uurtje van te voren! Met deze tip kunnen julie niet meer van elkaar afblijven 😉