Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Ontdek jezelf en elkaar

Top 10: mijn eerste Sextoy

Zoek je jouw eerste vibrator?

Wij verklappen je de top 10 eerste sextoys

Voor alles is een eerste keer zo ook voor de eerste keer een seksspeeltje kopen. Zoek je een speeltje om  jezelf beter te leren kennen? Wil je graag ontdekken wat je fijn vindt? Of zijn jullie samen op zoek? Cupido weet raad!

Wanneer je al die toys ziet in onze Cupido shop weet je misschien even niet waar je nu moet beginnen. Geen ramp Cupido gaat je helpen. Haar pijltjes hebben 10 speeltjes getroffen waar je zeker blij van gaat worden. Lees hier de tips voor een eerste speeltje voor clitoris stimulatie maar ook voor hem of voor samen geeft Cupdio dé tip voor een eerste keer met toy.

Nummer 1 : Orgasme ontdekken voor haar

Heb je nog geen orgasme mogen ervaren. Of denk je misschien dat je het nog nooit hebt gevoelt. Deze Satisfyer pro 2 is het speeltje voor iedereen met een clitoris om jouw innerlijke godin te doen ontwaken. Satisfyer pro 2 kopenEn staat met tip eigenlijk in iedere top 10 van sextoys. Hij werkt met luchtdruk golven en een zuigende werking tegelijkertijd. Het is dus geen vibrator maar een luchtdruk speeltje.

Nummer 2: Mijn eerste vibrator

Pillow talk mini bullet vibratorHeb je liever trillingen dan het hierboven genoemde zuigende clitoris speeltje. No problem. Die hebben we ook. En dit zijn ook eigenlijk de beste speeltjes om jezelf mee te ontdekken. Stimuleer niet alleen de clitoris maar ook eromheen. Probeer hem daarna voorzichtig in te brengen en ontdek hoe inwendige stimulatie voelt. Zet dan de trillingen aan en je zult genieten van dit bijzondere gevoel. Onze tip: Pillow Talk Flirty

Nummer 3: Anaal plezier

rianne s trainings set buttplug anaalWil je graag weten of anaal gaan iets voor jou is? Probeer dan eerst eens een buttplug. Leer hierdoor je anaal spier te ontspannen. En vergeet niet om een heleboel anaal glijmiddel te gebruiken. Op waterbasis indien je gebruik maakt van een speeltje. Zonder speeltje is op basis van siliconen misschien lekkerder want dat glijdt wat langer. De anus wordt niet vochtig als de vagina dus dit heb je echt nodig. Om te ontdekken of anale stimulatie is voor jou is probeer dan eens deze buttplug set.

Nummer 4: Let’s play together

Samen genieten van een speeltje tijdens de seks? Die zijn er ook. Je kunt hier in principe allerlei speeltjes voor gebruiken maar een echte koppel-toy is er eentje die je handsfree kunt gebruiken tijdens de seks.  Bijvoord deze Double Plus Remote van Satisfyer. Zij “draagt” tijdens de seks een kant inwendig en haar clitoris wordt door de andere kant hands-free gestimuleerd. En ja penetratie is dan nog prima mogelijk.

Nummer 5: Next level Masturberen voor hem

Met de hand is lekker maar met een masturbator is weer een compleet andere dimensie. Voor een eerste keer een masturberen met een speeltje voor de penis raden we een masturbatie eitje aan. Open het ei. Doe de sleeve om jouw penis met een beetje glijmiddel erbij en de hand job was nog nooit zo lekker. We promise!

Nummer 6: Stoute spelletjes

Samen uit eten en ondertussen stoute spelletjes spelen zonder dat iemand het merkt. Probeer eens een op afstand bedienbaar speeltje. Voor haar zijn de op afstandbedienbare eitjes ideaal en voor hem bijvoorbeeld een vibrerende buttplug. Je hebt speeltjes met alleen een afstandsbediening maar ze zijn er ook die te bedienen zijn met een APP op je mobiel. Super spannend!

Nummer 7: Mijn eerste G-spot orgasme

Waar zit toch die G-spot? Ontdek jouw G-spot met een seksspeeltje speciaal gericht op dit gevoelige inwendige plekje. De G-spot ligt aan de kant van je navel op ongeveer 5 cm vanaf de ingang van de vagina. G-spot toys hebben een gebogen vorm om dit plekje goed te kunnen raken.

Nummer 8: Ontdek de mannelijke P-spot

De p-spot staat voor het gevoelige plekje op de prostaat. Ook te voelen met je vinger wanneer je deze anaal inbrengt ( 2 vingerkootjes) en dan aan de kant van de buik. P-spot speeltjes is echt niet alleen voor gay’s. Het is voor iedereen met een prostaat een geweldige ervaring en kan leiden tot geweldige orgasmes.

Nummer 9: Jouw eerste Rabbit Vibrator

Een rabbit vibrator (of soms tarzan genoemd) is een speeltje dat zowel de clitoris als de G-spot stimuleert. Dit kan werkelijk een hemels en intens orgasme geven. Ook voelt het extra lekker inwendig gevuld te zijn tijdens een orgasme.

Nummer 10: De eerste keer BDSM

Lijkt BDSM of soft bondage jouw wel spannend. Overleg dit met je partner. Beiden moeten hier uiteraard voor in zijn. Maar dit geldt natuurlijk voor alles wanneer het om seks gaat.  Ontdek of je liever dominant bent of onderdanig met de volgende soft bondage set.