Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

De cadeaus die jij in huis moet halen

Top 10 Valentijncadeaus voor koppels

Top 10 Valentijncadeaus voor koppels

De dag van de liefde, ook wel bekend als Valentijnsdag, komt eraan. En dit moet gevierd worden! Heb jij nog wat ideeën nodig voor in bed? Hier een top 10 Valentijncadeau ideeën voor koppels

Fun Factory – Dubbel Dildo Share Lite – Roze

Ervaar de opwinding van gedeeld genot met de Fun Factory Dubbel Dildo Share Lite in betoverend roze! Deze innovatieve dubbele dildo belooft dubbel zoveel opwinding en eindeloze mogelijkheden voor intiem onderzoek. Duik in opwindende solo-sessies of versterk het partnerplezier met zijn gestroomlijnde ontwerp en veelzijdige functionaliteit. Verrijk je slaapkamer-avonturen met deze must-have toevoeging aan je collectie!

Satisfyer Tropical Tip Connect App

Duik in een wereld van tropisch genot met de Satisfyer Tropical Tip Connect App! Ervaar plezier zoals nooit tevoren met dit innovatieve apparaat dat naadloos verbinding maakt met je smartphone voor gepersonaliseerde sensaties. Laat je onderdompelen in golven van extase en ontdek nieuwe hoogten van voldoening met slechts een tik. Verrijk je intieme ervaringen met dit palmgrote paradijs!

Screaming O – My Secret Panty Vibrator Roze

Geef Valentijnsdag een ondeugende twist met de Screaming O My Secret Panty Vibrator in romantisch roze! Verhoog de passie en opwinding met dit discrete maar krachtige speeltje, ontworpen om verrukkelijk genot te brengen waar je ook bent. Met zijn elegante ontwerp en fluisterstille vibraties, geniet je van intieme avonturen met je partner, thuis of onderweg. Voeg wat pit toe aan je Valentijnsdag met deze verrukkelijke verrassing die wacht om ontdekt te worden!

We-Vibe Unite – Couples vibrator

Vier Valentijnsdag met de We-Vibe Unite Couples Vibrator! Ontdek samen nieuwe hoogtes van intimiteit en genot met deze innovatieve toy. Laat de vonken overslaan terwijl jullie synchrone sensaties ervaren en de band tussen jullie verdiepen. Geef dit jaar een cadeau dat jullie liefde en verbondenheid viert!

HIGHONLOVE – Dark Chocolate Body Paint 100 ml

Voeg wat zoetheid toe aan je Valentijnsdag met de Dark Chocolate Body Paint van HIGHONLOVE! Het is het perfecte recept voor een speelse en heerlijk ondeugende avond samen. Pak een kwast, laat je gaan en tover je partner om tot een smakelijk meesterwerk. Met elke streep creëer je herinneringen zoeter dan chocolade. Dus waar wacht je nog op? Duik in een wereld van genot en maak van deze Valentijnsdag een onvergetelijke ervaring!

Svakom – Limited Edition Pleasure Gift Box

Maak deze Valentijnsdag onvergetelijk met de Svakom Limited Edition Pleasure Gift Box! Het is de perfecte mix van passie en opwinding, allemaal verpakt in één luxueuze doos. Van verleidelijke speeltjes tot onweerstaanbare accessoires, deze exclusieve collectie zal je intieme momenten zeker een boost geven en je verbinding verdiepen. Verwen je geliefde (en jezelf) met een Valentijnsdag om nooit te vergeten!

Lovense Lush 3.0 – Vibratie ei met App

Hey, klaar om deze Valentijnsdag wat spannender te maken? Maak kennis met de Lovense Lush 3.0! Het is als je geheime wapen voor sensationeel genot, en weet je wat? Jij hebt de controle met je telefoon. Of je nu thuis relaxt of op avontuur gaat, dit kleine ei tilt je V-Day naar een geheel nieuw niveau van geweldig. Bereid je voor op een hoop plezier!

Satisfyer – Endless Fun Multi Vibrator Wit

Hey, klaar om de pret te verhogen deze Valentijnsdag? Ontdek de Satisfyer Endless Fun Multi Vibrator! Het is jouw ticket naar een rollercoaster van genot, allemaal in stijlvol wit. Of je nu solo gaat of de boel opschudt met je partner, deze toy brengt de vibes voor een onvergetelijke avond. Bereid je voor op extra opwinding en maak deze Valentijnsdag er één om te onthouden!

Satisfyer Double Fun Paars

Laat de vonken overslaan tussen jou en je partner met de Satisfyer Double Fun in weelderig paars! Deze speelse toy tilt jullie intieme momenten naar nieuwe hoogtes. Samen genieten van ondeugende avonturen? Deze elegante vibrator brengt jullie genot naar een hoger niveau. Wacht niet langer en ontdek samen de opwinding van de Satisfyer Double Fun – dubbel zoveel plezier voor jullie beiden!

Fun Factory – NŌS Vibrerende Cockring Zeegroen

Breng jullie gedeeld genot naar nieuwe hoogten met de Fun Factory NŌS Vibrerende Cockring in betoverend zeegroen! Speciaal ontworpen voor koppels, voegt deze innovatieve accessoire een extra vonk toe aan jullie intieme momenten. Voel de opwinding van gesynchroniseerde vibraties, die elke aanraking en streling tussen jou en je partner intensiveren. Met zijn comfortabele pasvorm zorgt de NŌS ervoor dat jullie beiden ononderbroken plezier ervaren, waardoor elke ontmoeting een elektrische en onvergetelijke ervaring wordt. Zeg hallo tegen verbeterde intimiteit en vaarwel tegen routine – voeg wat pit toe met de Fun Factory NŌS en creëer golven van extase samen in de slaapkamer!