Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Orgasme Garantie bij Womanizer  ✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Zo maak je het trainen van je bekkenbodemspieren leuk

Train je bekkenbodem spieren met Perifit!

Train je bekkenbodem spieren op een leuke manier met Perifit!

De app

In de Perifit app kun je spelletjes spelen om jouw bekkenbodem te versterken. Je kiest aan het begin een van de redenen waarom je jouw bekkenbodem wilt trainen of vult een vragenlijst in die je vervolgens naar het juiste trainingsschema lijdt. Vanuit daar kun je beginnen met spelletjes zoals bijvoorbeeld een soort flappy bird. Je beweegt de vogel door je bekkenbodem aan te spannen en te ontspannen. Door genoeg te trainen kun je ook andere games vrijspelen.

Waar voor is Perifit te gebruiken?

Incontinentie (urine verlies)

Incontinentie komt bij meer mensen voor dan je denkt. Mensen met (stress) incontinentie hebben last van urine verlies wanneer ze bijvoorbeeld lachen, niezen, springen, hoesten, rennen of zelfs tijdens het opstaan of lopen. Goede bekkenbodem oefeningen met behulp van Perifit die je op elk moment van de dag kunt doen, zijn een leuke en makkelijke manier om urineverlies tegen te gaan.

Verzakking

Onze bekkenorganen worden in ons bekken ondersteund door spieren, bindweefsel en gewrichtsbanden. Wanneer deze verslappen, kunnen de organen naar beneden gaan zakken en op de wanden van de vagina drukken. Dit voelt natuurlijk niet fijn en kan tot grotere problemen leiden, zoals constipatie en urineverlies. Door oefeningen te doen met Perfit hou je je bekkenbodem sterk en verminder je de kans op verzakking.

Na het bevallen

Tijdens het bevallen moeten je bekkenbodem spieren oprekken en ruimte maken voor de baby. Dit kan er voor zorgen dat je spieren verekken of zelfs scheuren en daar heb je last van. Met Perifit kan je je bekkenbodem spieren herstellen door oefeningen te doen uit de app, zoals bijvoorbeeld kegel oefeningen.

Verbinding met je partner verbeteren

Sterke bekkenbodem siperen kunnen je meer plezier geven in bed. De spieren zorgen er namelijk voor dat je meer kunt genieten van seks. Ook hiervoor kun je kegel oefeningen uitvoeren met Perifit.