Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop discreet online ✨ Ontdekken Cupido Store Leiden

Wat is volgens de sterren jouw ideale sextoy?

Jouw sterrenbeeld als sextoy

Heb jij jouw perfect match al in huis?

Altijd al willen weten wat volgens de sterren jouw perfecte mach is? Wij van Cupido laten je weten welke toy er bij jou past. Nieuwsgierig voor jezelf of meteen maar even spieken welke er bij je partner past?

 

Steenbok – Endless Fun Multi Vibrator Satisfyer

In de mood? Uiteraard! Jij bent gek op uitproberen. Of dit nu alleen is of samen, de Endless Fun is een multifunctionele toy. Deze toy is zowel voor jou als voor je partner geschikt.

Weegschaal – Dildo – Amor Fun Factory

Deze zwoele dildo is echt iets voor de weegschaal. De enige afweging is, ga je hem alleen gebruiken of samen tijdens een hevige vrijpartij.

Kreeft – Jazz ROMP

Jij weet van aanpakken… De schaarvormige Jazz zorgt voor dubbele stimulatie! Terwijl de door ribbels de G-spot goed geprikkeld worden, zorgt het kortere deel voor een dubbele sensatie. Geknipt voor jou!

Stier – Tulip Svakom

De grillige structuur is slechts de buitenkant. Je hebt een liefelijke, zachte touch net als het zachte silicone van de Tulip. Je verstopt je makkelijk maar wanneer je tevoorschijn komt, weet jij als geen ander op een subtiele manier een orgasme te creëren.

Boogschutter – Europe Magic Wand

To the point. Jij bent krachtig en doelgericht. Door een stoere houding lijk je voor sommige een stapje te ver. Maar niets is minder waar! Eenmaal in huis ben je verkocht en is het genot oneindig. Let the magic begin!

Vis – Glas Dildo

Jij bent van alle markten thuis, multi-inzetbaar. Je houdt van uitproberen en daar is de glazen dildo ook zeker geschikt voor. Verwarm, verkoel, probeer, experimenteer en geniet.

Tweeling – Womanizer DUO 

Deze ultieme sextoy is echt iets voor de Tweeling. Naast clitoris stimulatie zorgt de DUO ook dat je inwendig verwend worden. En zeg nou zelf.. Dubbel genieten, wie wil dat nou niet?

Maagd –Womanizer premium Eco

Door haar liefelijke uithaling is de Eco echt een toy voor de Maagd. Zacht maar weet wat ze wil, jij bestuurt dus jij bepaalt.  Niet alleen is de eco zoetsappig van kleur, hij is ook nog eens ECO friendly. Een bewuste keuze, daar houdt de Maagd van.

Waterman – Tenga egg cool

Tenga Egg Cool Edition met de interne structuur van de populaire WAVY. De perfecte structuur voor de Waterman! Laat je verleiden door het verkoelde materiaal van de Tenga egg cool. Afkoelen was nog nooit zo lekker!

Schorpioen – Satisfyer Pro 2

De Schorpioen is graag op zichzelf. Me time is waar jij van houdt! Je bent een pro in jezelf verwennen maar je weet ook zeker zonder deze toy wel raad tussen de lakens. Lets get it on!

Leeuw – Buttplug Rimba

De Rimba buttplug is een set van twee chique plugs. Twee formaten voor utliem genot. Een sexy en toch elegante toy voor de Leeuw.

Ram – NOS  Fun Factory

Langdurig de liefde bedrijven is jouw ding. De NOS heeft net als jij een stoere buitenkant maar van binnen ben je een echte genieter. Het uitstellen van je hoogtepunt en het stimuleren van je partner zijn de aspecten die jou zo geliefd maken in de slaapkamer.