Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Wist jij dat er 5 verschillende manieren zijn van lief hebben?

Wat is jullie love Language?

Wat is jullie love Language?

Wist jij dat er 5 verschillende manieren zijn om liefde te uiten? Vind hier welke jij en je partner zijn en hoe je daar mee om moet gaan. Plus tips om samen te doen en bij jullie past!

 

Tijd samen door brengen:

Je voelt je het meest geliefd als jij tijd samen door breng met jouw partner. jullie vinden dit allebei heel belangrijk en vinden het heerlijk om het hele weekend samen door te brengen! Jullie hebben lief door aanrakingen en oogcontact en hechten waarde aan leuke herinneringen maken samen.

Tip: Probeer eens samen een Erotisch spelletje om samen nog meer tijd met elkaar door te brengen!

Aanrakingen:

Het liefst raken jullie elkaar de hele dag aan en bewijzen jullie elkaars liefde door te knuffelen, handjes vast te houden, zoenen en seks. Elkaar aanraken kan heel intens zijn voor beide en is extra leuk om mee te experimenteren.

Tip: Probeer eens een kietelaar voor een geweldig sensatie en ontdek de gevoelige plekjes van jouw partner.

Woorden:

Jullie vinden het belangrijk om goed met elkaar te communiceren over jullie gevoelens en wat jullie over elkaar denken. jullie zegen dan ook graag veel ik hou van je en geven elkaar complimentjes over zowel het innerlijk en uiterlijk. Berichtjes op whatsapp krijgen jullie allebei in overvloed van elkaar en weten  ook wat jullie de hele dag doen.

Tip: Koop iets leuks voor je partner waar hij of zij al vaker over begonnen is zoals ik zou wel eens een Vibrator willen proberen of Zullen we eens glijmiddel gebruiken.

Dingen voor elkaar doen:

Dingen voor elkaar doen is ook echt een actie uit liefde en doet je partner speciaal om jouw gelukkig te maken zoals in de ochtend een koffietje voor je zetten of een bos bloemen mee nemen als je je kut voelt.  Jullie Kiezen acties ook boven worden en zeggen daarom minder snel ik houd van jou tegen elkaar en zeggen dit alleen op speciale momenten.

Tip: Om je partner gelukkig te maken zou je hem of haar een massage kunnen geven met een massage kaars of olie zo kun je ook eens iets nieuws voor elkaar doen.

Cadeautjes geven:

Je voelt je geliefd op het moment dat je partner iets aan je geeft ook al hoeft het niet duur te zijn al in het je lieveling chocola die je partner mee neemt van de supermarkt. Jullie hechten de waarde aan de moeite die de ander voor jou doet omdat hij of zei aan je denkt op de momenten dat jullie niet bij elkaar zijn.

Tip: Geef je partner iets waar hij of zei graag iets mee wilt proberen in de slaapkamer zoals een nieuwe sekstoy of kies iets wat jullie samen kunnen doen zoals een nieuwe massage olie om elkaar te verwennen met een heerlijke massage want die hebben jullie allebei verdiend.