Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Maart SALE 💓 tot wel 75% korting   

Cupido weet raad!

Wat is squirten en hoe doe je het?

Wat is squirten en hoe doe je het?

Tips om zelf te squirten

Squirten, wat is dat eigenlijk en hoe kun je jezelf laten squirten? Ook vrouwen kunnen spuitend klaarkomen mits de G-spot op de juiste wijze wordt gestimuleerd. Wanneer de vrouw bij het klaarkomen een vloeistof ejaculeert, wordt dit ook wel squirten genoemd.
Niet alleen voor vrouwen is dit erg lekker. Ook voor de partner kan dit zeer opwindend zijn. In dit artikel vertellen we wat squirten is en hoe je jezelf kunt laten squirten. Lees snel verder!

Wat is squirten?

Squirten is ook wel het spuitend klaarkomen door de vrouw. Net zoals er bij mannen wanneer ze opgewonden zijn bloed naar de penis stroomt, zal er bij de vrouw bloed naar de vagina gaan stromen. De omliggende klieren zullen zich hierbij met vocht vullen. Stimuleer je de G-spot met een penis of een speeltje, dan zal het vocht in deze klieren samengeperst worden. Komt de vrouw tot een orgasme, dan zal dit vocht naar buiten geduwd worden, waardoor de vrouw gaat squirten. Als de vrouw opgewonden genoeg blijft, kan ze zelfs meerdere keren squirten.

Zo laat je jezelf squirten

Hoe kun je jezelf dan laten squirten? De G-spot kun je ongeveer 5 centimeter diep in de vagina vinden aan de kant van de buik. Hierbij brengt je 1,5 tot 2 vingerkootjes diep in, waarbij je een kleine verdikking voelt. Deze kan wat ribbelig aanvoelen, maar dat is dus de G-spot. De G-spot stimuleer je door met je middelvinger en wijsvinger een ‘kom hier’ beweging te maken. Heb je het gevoel dat je klaar gaat komen? Dan kun je ook je middelvinger achter je wijsvinger plaatsen waardoor je nog meer druk uitoefent.

Wanneer je het gevoel krijgt alsof je moet plassen, betekent dit dat je bijna gaat squirten. Om echt spuitend klaar te komen, dien je je bekkenbodemspieren geheel te ontspannen in plaats van deze samen te knijpen. Mocht je het lastig vinden om dit zelf met je vingers te doen, dan is het zeker aan te raden om seksspeeltjes te gebruiken, zoals een G-spot vibrator. Dit zijn vibrators die speciaal gevormd zijn om de G-spot optimaal te stimuleren.

Ook zijn er speciale vibrators die zowel de G-spot als de clitoris stimuleren, waardoor je een nog intenser gevoel krijgt. Wij vertellen je hieronder iets meer over je G-spot stimuleren met seksspeeltjes.

Je G-spot stimuleren met seksspeeltjes

Je kunt je G-spot met verschillende soorten seksspeeltjes stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan de Njoy Pure Wand. Dit is een mooie G-spot dildo die gemaakt is van metaal. Hierdoor voelt deze dildo vrij glad en zwaar aan. De twee bolvormige uiteinden maken dat je hem perfect kunt gebruiken voor de G-spot. Deze dildo wordt zeer goed beoordeeld, omdat hij de G-spot op een erg fijne manier weet te raken. Ook de Womanizer DUO is een leuk seksspeeltje om mee te experimenteren. De Womanizer stimuleert zowel de clitoris via luchtdruk als de G-spot via vibraties. Hierdoor zul je snel een intens orgasme bereiken. Ook deze sekstoy is zeer populair en werd al eens benoemd door Heleen van Royen.