Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop discreet online ✨ Ontdekken Cupido Store Leiden

Wat is een Rabbit en welke kies ik?

De Rabbit Vibrator Gids

Welke Rabbit vibrator?

Weetjes, tips & reviews

Wat is een Rabbit Vibrator? Hoe gebruik je een Rabbit vibrator? Misschien ben je al heel goed bekend met dit heerlijke dubbel vibrerende seksspeeltjes, of misschien is een Rabbit vibrator geheel nieuw voor jou. Het maakt niet uit want in deze grote gids voor Rabbit kom je alles te weten over dit enorm populaire seksspeeltje – evenals onze absolute favoriete Rabbits. Je zult ook onze Rabbit recensies ontdekken die eerlijke, grondige feedback geven over meer dan 100 verschillende soorten Rabbit vibes!

Wat is een Rabbit?

Laten we beginnen bij het begin: wat is een rabbit vibrator? Deze stijl van een vibrerend seksspeeltje is al tientallen jaren in productie en populair bij orgasmejagers. Het eerste type rabbitvibe werd in 1984* verkocht – naast de wand vibrator, een andere klassieker onder de seksspeeltje. Rabbit vibrators zijn ook wel bekend onder de naam Tarzan.

De populariteit van de Rabbit kreeg een grote boost door zijn verschijning  in een aflevering van Sex and the City in 1998.

Rabbit vibrators zijn uniek door hun dubbele stimulatie. De schacht wordt in de vagina gebracht om interne stimulatie te bieden, terwijl de externe arm gelijktijdige stimulatie van de clitoris biedt. De clitoris arm kan soms op konijnenoortjes lijken vandaar de naam Rabbit. ( Konijn in het Engels

Waar moet ik op letten bij aankoop van een Rabbit?

  • Vorm
    Het is belangrijk dat een Rabbit goed aansluit bij de vorm van jouw lichaam. De afstand van de clitoris tot vagina ingang is namelijk niet bij iedereen gelijk. Hierdoor moeten sommige mensen moeten de clitoris arm verplaatsen om het op een bepaalde plek de juiste stimulatie te krijgen die ze willen. Een flexibele clitoris arm kan het gemakkelijker maken om voor meer verschillende lichaamstypes te werken. De arm moet echter ook niet te flexibel zijn, want anders verlies je de druk om de vibraties over te brengen. Zoek je inwendig ook G-spot stimulatie dan moet de neus gebogen zijn om gericht de G-spot te stimuleren.
  • Materiaal
    Het gebruikte materiaal is belangrijk. Allereerst liefst van 100% medisch siliconen. Dit maakt een vibrator soms iets duurder maar dan weet je zeker dat het niet poreus materiaal is waar bacteriën in kunne blijven zitten.
    Ook zitten hier geen weekmakers in die kankerverwekkend zijn.
  • Vibraties (of zelfs luchtdruk)
    We spreken bij vibraties vaak over buzzy en Rumbly. Buzzy is een snelle en oppervlakkige trilling en klinkt als een zoemend bijtje. De wat duurdere toys hebben diepere rumbly trillingen.Dat komt omdat er een betere grotere motor in zit.  Die voel je dus niet alleen op de huid maar ook dieper van binnen.
  • Stotende Rabbit (Thrusting)
    Naast vibrerende Rabbits zijn er ook stotende Rabbits. Deze geven clitoris stimulatie uitwendig en het inwendige deel maakt een stotende neuk-beweging. Met een gebogen neus komt deze dan ook nog eens heerlijk tegen de G-spot aan.
  • Waterproof
    Waterproof is wel heel fijn. Nier alleen om jouw Rabbit mee te kunnen nemen onder de douche of in bad, maar ook om hem goed te kunnen reinigen.
  • Oplaadbaar
    Een oplaadbare vibrator trilt in de regel beter dan eentje op batterijen. Voordeel van een vibrator op batterijen is wel dat wanneer hij leeg is en je er nieuwe batterijen in stopt je hem gelijk kunt gebruiken en niet nog 2 uur hoeft te wachten tot hij is opgeladen.

De beste Rabbit Vibrators

Het is misschien geen uitgebreide lijst, maar we tonen rabbit vibrators van verschillende kwaliteit en prijs die stuk voor stuk een geweldige Rabbit vibrator zijn. Al deze onderstaande producten zijn gemaakt van lichaamsveilige siliconen en zijn door velen getest en als zeer goed bevonden.

Happy Rabbit

gespot vibrator zwartGebaseerd op feedback van duizenden klantrecensies van eerdere modellen, presenteert Lovehoney de Happy Rabbit – sterker, stiller en beter dan ooit. De Happy Rabbit vinkt elk vakje op de verlanglijst van de Rabbit vibrator aan: hij is krachtig, stil, gemaakt van soepele, soepele siliconen en is oplaadbaar. Eenvoud van buiten en een ongelooflijk design van binnen maken dit de ultieme vibrator.

De Happy Rabbit is eenvoudig in gebruik en ideaal voor beginners, en de Happy Rabbit is een stijlvol oplaadbare toy.
Prijs: €59,95

Fun Factory Stronic Fusion

bi stronic fusion rood fun factory pulsatorWil je het gevoel hebben dat je ~ eigenlijk ~ penetrerende seks hebt? Dat kan met Fun Factory Stronic Fusion. Deze vibe heeft een stotende schacht voor een echt gevoel. Het externe gedeelte is breedt en stimuleert de clitoris en schaamlippen. De stronic collection van Fun Factory is niet goedkoop maar je hebt dan wel een stotende vibrator van Duitse kwaliteit. Fun Factory heeft namelijk zijn eigen fabriek in Duitsland en ze worden daar stuk voor stuk met de hand in elkaar gezet.
Prijs: €169,90

Feelztoys Lea

FEELZTOYS - LEA Rabbit Vibrator Robijn Rood GlitterFeelztoys Lea is een betaalbare Rabbit met echt goede vibraties in een te leuke verpakking. Geheel gehuld in siliconen dus nergens randjes waar bacterien zich kunnen verstoppen. De Lea voelt erg stevig en solide aan, maar is buigzaam op de belangrijke plekjes; het clitoris gedeelte buigt gemakkelijk mee en de staafvibrator buigt bij de aanzet onderin. Lea is gemiddeld in formaat (one size fits most), heeft goede trillingen en is waterproof. Lea is verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Prijs: €79,-

B Swish Bwild Deluxe rabbit

B swish Bwild Deluxe Bunny paarsEen geweldige vibrator voor een zacht prijsje. Met dubbele motor en 6 standen krijg je hier echt waar voor je geld. De oortjes trillen op jouw clitoris en de gebogen neus staat precies op de g-spot gericht. Deze Bwild werkt op batterijen dus je hoeft hem niet op te laden en kunt direct genieten van deze lekker Rabbit. ( Batterijen zijn niet inbegrepen).
Prijs: €39,95

We-vibe Nova 2

We-Vibe-Nova-2-Rabbit-Dual-VibratorEen bijzondere in vormgeving maar wel dé Rabbit met de krachtigste diepe vibraties op de juiste plekjes is We-Vibe Nova 2. Hij is prijzig maar wel echt een aanrader. De schacht kan je ook zo buigen dat de neus precies zo gericht staat dat hij jouw G-spot zeker raakt. De clitoris arm geeft door de unieke vormgeving de juiste druk om de vibraties over te brengen. Hij is gemaakt van zacht siliconen en uiteraard waterproof. Alle Toys van We-Vibe zijn App bedienbaar. Je maakt eigen patronen of je kunt genieten van intieme momenten op afstand.
Prijs: van €149,- voor €129,-

Womanizer DUO

Nog eentje dan omdat deze zo speciaal is. De clitoris wordt namelijk niet door trillingen gestimuleerd maar door de beroemde luchtdruk pulsen van Womanizer. De schacht is gelijk aan die van de eerder genoemde We-Vibe Nova 2. Dit komt omdat Womanizer en We-Vibe deze orgasme koning samen hebben ontwikkeld. Door de flexibiliteit past DUO altijd. De clitoris stimulatie samen met de inwendige G-spot stimulatie zijn subliem. Alsof je clitoris van beide kanten gemasseerd wordt. De prijs is niet niks maar je zult verslaafd raken aan deze DUO. Uiteraard is hij waterproof en omhuld met het beste siliconen.
Prijs: €199,-