Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Welke sterrenbeelden passen het beste bij elkaar?

The Perfect Match

Zijn jullie gemaakt voor elkaar volgens de sterren?

We vroegen Maria welke sterrenbeelden het beste bij elkaar passen, omdat al in de sterren geschreven staat dat ze voor elkaar bestemd zijn. Staat jouw combi bij een van deze drie koppels. Dan komt Cupido graag op jullie huwelijk, want jullie zullen voor eeuwig geliefden zijn.

Boogschutter & Ram

Jullie relatie is avontuurlijk, omdat beide sterrenbeelden van avontuur houden. Hierdoor blijft de relatie levend en hebben jullie altijd iets leuks te doen samen. Beiden kunnen slecht tegen teleurstellingen, maar dankzij jullie opgewekte karakters zijn jullie hier snel van hersteld.

Weegschaal & Waterman

De relatie is nooit saai en staat niet stil, jullie zijn altijd bezig. Van werk naar een evenement of naar de sportschool, het gaat jullie samen heel gemakkelijk af. Jullie delen ook sociale aspecten en zijn beide ook échte familiemensen.

Vissen & Schorpioen

Jullie relatie is intens. Dit komt doordat jullie elkaar kunnen begrijpen op een hogere niveau. De diepe connectie kan jullie van eenzaam en niet verbonden naar het tegenovergestelde brengen, waardoor jullie band onvermijdelijk sterk wordt.

 

“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”

liefs maria cupido astrologie horoscoop

maria sterrenbeeld horoscoop cupido