Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Dit zijn de 4 verschillende orgasmes en hoe je het moet doen.

Dit zijn de 4 verschillende vrouwelijke orgasmes!

Wist je dat er 4 verschillende vrouwelijke orgasmes zijn!

Lees nu hoe je deze orgasmes kunt krijgen.

We zijn allemaal voor de “If it ain’t broke, don’t fix it”-mentaliteit als het gaat om een familierecept of je beproefde make-uproutine. Maar een keertje een ander Orgasme ervaren is natuurlijk wel wat we willen.

Hier 4 verschillende soorten happy endings – en hoe je ze kunt ervaren:

  1. Clitoraal orgasme

Dit is het meest voorkomende orgasme van de vrouw en lijkt ook het meest op het orgasme dat de man ook heeft. Dit komt omdat de penis en de clitoris vergelijkbare structuren en functies hebben. Je kunt de clitoris op verschillende manieren stimuleren bijvoorbeeld vingeren of met een sekstoy die trillingen geeft of via luchtdruk werkt. Het kan even duren voor je een orgasme krijgt maar door in de mood te komen door bijvoorbeeld eerst veel te zoenen of een erotische massage is de kans op een orgasme groter. Laat je partner of je zelf de clitoris stimuleren door ronddraaiende bewegingen te maken met de vingers of met behulp van een seksspeeltje voor de clitoris. Het is voor vrouwen ook heel normaal om meerdere keren klaar te komen tijdens een sessie met je zelf of je partner.

De beste toys voor een clitoraal orgasme
  1. G-spot orgasme

De G-spot Zit dieper in de vagina en is een soort sponsachtig plekje aan de binnen kant van de vagina tegen de buikwand aan. Dit plekje zit ongeveer 5cm diep in de vagina. Je kunt de G-spot stimuleren met de vingers door een ‘’kom hier’’ beweging te maken. Je stimuleert zo de clitoris van binnen. Je kunt de g-spot ook stimuleren met een g-spot vibrator of door penetratie. Het orgasme van de g-spot word dan veroorzaakt door de stimulatie van de clitoris, urineleider en de voorwand van de vagina ( G-spot ).

De beste toys voor een G-spot orgasme
  1. Squirtende orgasmes

Squirten tijdens een orgasme is heel verschillend dan de bovenstaande orgasmes. Bij dit orgasme komt er een vloeibare substantie uit de vagina wat dus geen urine is maar, het bevat wel een klein beetje urine maar ook veel  andere substanties van het vrouwelijke lichaam. Gushing is ook een term van squirten als er in 1 keer heel veel vloeistof uitkomt tijdens een orgasme. Wil jij beginnen met squirten zorg dan vooral dat je al in de mood bent en je blaas leeg is. Om te squirten kun je het beste de G-spot stimuleren en dit zal je het gevoel geven dat je moet plassen als en dit zal een grote kans geven dat je squirtend klaar komt.

De beste toys voor een Squirtend orgasme
  1. Cervicaal orgasme

Een cervicaal orgasme wordt ook wel een baarmoederlijk orgasme of A-spot orgasme genoemd. Deze krijg je door het stimuleren van de baarmoedermond. Dit is wel de minst voorkomende standaard orgasme om te krijgen. Wij leggen je uit hoe je dit orgasme kunt krijgen. Ten eerste moet je voor je begint al zorgen dat je in de mood bent dit kun je doen op je eigen manier. We raden aan om eerst zelf te ontdekken hoe je een baarmoederlijk orgasme krijgt om zo ook met partner kunt aangeven wat je wel en niet fijn vind. Zodra je voelt dat je opgewonden bent kun je beginnen. Probeer dan diep in het vaginale kanaal voorzichtig te tikken of te pulseren. Je kunt dit het beste doen met een dildo die lang genoeg is en zo voorzichtig lichte stimulatie te creëren.

Cervicaal orgasme met een sekstoy

Je kunt dit orgasme makkelijker bereiken met een langer seksspeeltje. Bij voorkeur een langer en rechter seksspeeltje het liefst gemaakt van zacht siliconen. Je zou bijvoorbeeld de We-Vibe Rave kunnen gebruiken. Deze vibrator is wel bedoeld als g-spot maar kan ook makkelijk gebruikt worden voor een cervicaal orgasme.

Cervicaal orgasme tijdens de seks

Je kunt dit orgasme ook krijgen door diepe penetratie tegen de baarmoedermond. Door voorzichtig te stoten de bewegingen te maken. Je kunt er het beste bij als je staand seks hebt zo komt de penis het diepst in de vagina.

De beste toys voor een Cervicaal orgasme

Extra Tip: Orgasme variant 5 “Een gemengd orgasme”

Uiteeindelijk kan stimulatie van bijvoorbeeld en de clitoris en de G-spot ook een gemengd Ogasme geven. Een gemengd orgasme vindt plaats wanneer zowel een clitoraal als een vaginaal orgasme gelijktijdig optreden. Het is bekend dat deze tweelingorgasmes 1 tot 15 minuten duren en eindigen in een “gigantisch” orgasme (ja, de medische literatuur gebruikt het woord “gigantisch”, dus je weet dat het goed moet zijn).

Hoe krijg dit “gigantische orgasme”? Moet je dubbel zoveel moeite doen als je een dubbele beloning wilt? Wat vooral nodig is is dubbele stimulatie. Gebruik tijdens de seks bijvoorbeeld een vibrerende cockring of een vinger vibrator voor extra uitwendige stimulatie. Of geniet Solo van een Rabbit vibrator die gelijktijdig de clitoris en G-spot stimuleert. De Womanizer DUO is vooral koning in het geven van een gemengd Orgasme

 

Het kan  zijn dat een van de bovenstaande orgasmes niet voor jouw werken wees dan zeker niet teleurgesteld want er zijn veel opties om aan je plezier te komen!

Door het krijgen van verschillende orgasmes kun je de relatie met je zelf of je partner verbeteren door te genieten van nieuwe orgasmes.