Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Garantie of Retour

Meer weten over de garantie op onze producten of retourneren van je bestelling?

Garantie of retour?

Garantie
Op al onze producten zit een garantie van 1 jaar. Met uitzondering van womanizers met 5 jaar garantie en Fun Factory met 2 jaar garantie. Heb je een probleem met jouw product kijk dan eerst eens bij onze FAQ. Grote kans dat hierbij staat hoe jouw verholpen kan worden.

Werken onze tips niet en denk je dat jouw product een defect heeft?
Stuur dan een mail naar klantenservice@cupido.nl met hierin jouw ordernummer en een duidelijke omschrijving van het defect.

Meer over onze Garantie voorwaarden lees je hier.

Retour
Heb je je bedacht en is de sealing nog intact?
Dan heb je 30 dagen de tijd jouw bestelling te herroepen dmv het Retour Formulier. Lees hier alles over het retour sturen van onze producten en de voorwaarden.

Orgasme Garantie Womanizer*

*Tijdelijke Actie

Heb jij een Womanizer Premium 2, classic 2, Duo 2 of Liberty gekocht in de periode van 19 April 2023 t/m 31 Mei 2023 dan mag je deze 30 dagen lang proberen. Neem heerlijk de tijd om uit te vinden of de beroemde Pleasure Air Technologie van deze luchtdruk vibrator ook jou ultiem genot geeft of zelfs tot een hoogtepunt brengt. We raden aan het een aantal keer te proberen. Blijkt de Womanizer toch niet het gewenste effect te geven mag je hem retour sturen.

Dit zijn de voorwaarden voor retour:

  • Meld jouw Orgasme Garantie retour aan binnen 30 dagen na aankoop via klantenservice@Cupido.nl en vermeld jouw ordernummer bij Cupido.nl (anders kan deze niet verwerkt worden als orgasme garantie retour)
  • Per klant / verzendadres mag er 1 Womanizer retour gestuurd worden.
  • Naam en ordernummer graag toevoegen aan het retourpakket anders weten we niet van wie deze afkomstig is.
  • Stuur de Womanizer retour op eigen kosten (en risico) in de originele verpakking inclusief alle accessoires naar onderstaand adres

Fanti
T.a.v. Retouren OG
Postbus 11
2360AA Warmond