Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

seksspeeltjes voor mannen

Arcwave is een baanbrekend merk in de wereld van seksuele wellness en sensuele technologie. Het merk is toegewijd aan het ontwikkelen van intieme producten en technologieën die zijn ontworpen om het plezier van mannen te maximaliseren en hun seksuele ervaringen te transformeren.

Arcwave is een excentriek merk dat door en team van ingenieurs is ontwikkeld. Zij hebben de definitie van het mannelijk orgasme opnieuw vorm gegeven. Bij WOW Tech Group House of Brands werd is 2020 de Arcwave geboren. Hier komen ook de merken; We-Vibe en Womanizer vandaan.

Waarom kiezen voor de Arcwave?

Het ontwerp van de Arcwave’s zijn stijlvol en zorgen voor een classic look onder de toys voor mannelijk genot. Het ontwerp is zo verfijnd en met precisie ontwikkeld dat het een nieuwe ervaring van genot is.

Op het gebied van masturberen zijn er vooral veel seksspeeltjes voor vrouwen. Maar tegenwoordig is ook voor mannen een ruim aanbod. Nu geeft Arcwave mannen toegang tot hetzelfde kwaliteitsniveau op een vergelijkbare verfijnde manier, wat een volledig nieuw soort sensatie oplevert.

Door het nabootsen van het vrouwelijk orgasme bij de Arcwave Ion ga je van een Orgasme naar een New-gasm! Laat je de geavanceerde stimulatie naar een nieuw hoogtepunt brengen.

Ga jij de uitdaging aan?