Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

BodyGliss producten kopen

Bodygliss is een merk dat zich richt op het creëren van hoogwaardige glijmiddelen die zorgen voor een soepele en comfortabele ervaring tijdens intieme momenten. Het bedrijf is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare speler op de markt voor glijmiddelen. Bodygliss streeft ernaar om de beste kwaliteit glijmiddelen te bieden, zonder schadelijke chemicaliën of irritatie veroorzakende ingrediënten. Het merk biedt verschillende soorten glijmiddelen aan, waaronder siliconen, waterbasis en hybride glijmiddelen, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Bodygliss-glijmiddelen zijn ontworpen om langdurige smering te bieden en zijn geschikt voor gebruik met condooms en seksspeeltjes. Met hun focus op kwaliteit, veiligheid en comfort, is Bodygliss een merk dat de moeite waard is om te verkennen voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig glijmiddel dat aan al hun behoeften voldoet.

About BodyGliss

Oprechte emoties zijn een van de basisprincipes van LoveBusiness. Onze Alchemist kwam in contact met een man wiens vrouw kanker had. Worstelend met een vreselijke ziekte, werd intimiteit zo belangrijk voor hen, maar fysiek onmogelijk. Samen hadden ze een erotiekwinkel in Nederland dus alle glijmiddelen stonden tot hun beschikking. Maar niets werkte zo dat ze zonder pijn van lichamelijk contact kon genieten. Hun verzoek raakte ons hart en we verlieten ons lab niet voordat we een recept hadden dat intimiteit voor hen mogelijk zou maken. Het is ons gelukt. En hun vreugde overtuigde ons om BodyGliss naar een groter publiek te brengen.
Wie is BodyGliss?
Combineer een creatieve merkenbouwer die graag werkt met een knipoog samen met de doorwinterde alchemist met eigen fabriek en laboratorium. Voeg daaraan toe drie succesvolle investeerders die hun eigen IT business geen leuke gespreksonderwerp op feestjes vinden. Mix dit door elkaar met een vleugje vrouwelijke touche. Poef; het team van LoveBusiness BV.Stuk voor stuk personen met een passie voor de liefde. Ze brengen je innovatieve, speelse, spannende en mooie concepten. Integere producten waar mensen blij van worden. Die hen dichter bij elkaar brengen. Zodat plezier en genieten weer vanzelfsprekend zijn. We make LoveBusiness.