Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Durex Condooms online bestellen

Het meest bekende Condoom merk vind je ook bij Cupido! Bestel vandaag nog jouw Durex condooms dan heeft u ze morgen al discreet in huis!

Durex is een wereldwijd bekend merk op het gebied van intieme producten en is al meer dan 90 jaar actief op de markt. Het merk is opgericht in 1929 in Londen en is uitgegroeid tot een van de meest populaire merken voor condooms, glijmiddelen en andere intieme producten. Durex heeft zich gepositioneerd als een vertrouwd merk dat zich richt op het bevorderen van veiligheid en plezier in seksuele relaties. Met een breed scala aan producten die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen, heeft Durex zich gevestigd als een toonaangevend merk op het gebied van intieme producten. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en innovatie, en blijft zich inzetten voor het verbeteren van seksuele gezondheid en welzijn wereldwijd.

De tijd waarin seksualiteit beperkt was tot één persoon, één standje en vooral één gezichtspunt, is voorbij. Durex gelooft in een spetterend seksleven voor iedereen. Hoe en met wie jij wilt. Het is de hoogste tijd om de regels te doorbreken en clichés de deur uit te doen. Voel je op je gemak met wie jij bent: het gaat om jouw seksualiteit dus beleef het zoals jij dat wil.