Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Gläs

De Glas maakteen goed geprijsd assortiment handgemaakte glazen dildo´s voor zowel mannen als vrouwen.

Gläs is een merk dat premium glazen seksspeeltjes maakt dat over de hele wereld bekend staat om zijn hoogwaardige materialen en creatieve ontwerpen.

Genomineerd voor meerdere onderscheidingen in de volwassen detailhandel door de jaren heen, is het de blijvende vraag naar de toys van consumenten over de hele wereld die dit merk tot een internationaal succes hebben gemaakt.

Met unieke stijlen die met de hand zijn gemaakt op basis van een zorgvuldig doordacht ontwerp met genot verhogende eigenschappen zoals noppen, wervelende richels en gemakkelijk te bedienen handvatten, werd dit merk opgericht met het doel om het ultieme te leveren.

Sensueel genot terwijl het unieke van glas wordt benadrukt. De collectie maakte zijn allereerste debuut in 2007 met een assortiment ontwerpen voor iedereen en ieders sensuele voorkeuren. Dit merk biedt een steeds groter wordende collectie dildo’s, tweekoppige modellen, ‘juicers’ en buttplugs in een verscheidenheid van opvallende kleuren.

Wij hebben ons gespecialiseerd in glas vanwege de vele voordelen die het de gebruikers biedt. Naast de prachtige reeks vormen waarin glazen speeltjes kunnen worden gemaakt, zijn de ontwerpen ook ongelooflijk functioneel. Glazen dildo’s kunnen worden gevormd om de perfecte G-spot-massage te bieden of in een reeks ontwerpen voor plezierig anaal spel. Glazen speelgoed heeft een bevredigend, zwaar gevoel dat de perfecte druk geeft tegen elke plek op het lichaam die ernaar hunkert.

Hun glanzende, doorschijnende look en gladde, koele gevoel tegen je huid is ongeëvenaard. Onze selectie van de dildo’s zijn er in verschillende artistieke ontwerpen met stimulerende noppen, wervelingen, stijlen met twee uiteinden en andere plezierverhogende elementen.