Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Hot Octopuss alle artikelen bij Cupido

Bekijk ons grote aanbod Hot Octopuss sextoys voor mannen hieronder

Bij Hot Octopuss zijn ze niet zoals andere merken van seksspeeltjes. Ze combineren fantasierijke ontwerpen met een originele, speelse uitstraling. Het is wie zij zijn. Ze ontwerpen seksspeeltjes met technologie en materialen buiten de volwassen industrie en gebruiken wetenschappelijke innovatie om producten te creëren die genot brengen aan elk lichaam. 

Wie is Hot Octopuss?

Zij begonnen dit passieproject met de wens om seksspeeltjes te maken die de geest van mensen zouden verbazen en het plezier voor iedereen beter zouden maken. Moe van het gebrek aan verbeeldingskracht in de seksspeeltjesindustrie, namen ze de taak op zich om het opnieuw uit te vinden.

In 2013 waren het twee beste vrienden, op een missie om stigma te doorbreken en de manier waarop mensen seksspeeltjes waarnemen en ervaren te veranderen. Ze hebben het regelboek niet gevolgd, sterker nog, ze hebben het niet eens gelezen.

En ze geloven heilig in dat het hun rebelse verbeeldingskracht is die hun heeft geleid tot waar ze nu zijn. Nog steeds twee beste vrienden. Maar nu met een bekroond seksspeeltjesbedrijf dat duizenden mensen helpt een plezier te vinden die anders on ontdekt was gebleven. Zij geloven dat plezier een fundamenteel recht is voor iedereen.

 

Hot Octopuss is een wellnessmerk. Ze zijn voorvechters van sekspositiviteit en de vele voordelen – zowel mentaal als fysiek – van een gezond seksleven.

Ze werken actief aan het doorbreken van stigma’s rond verschillende vormen van seksuele expressie, bijvoorbeeld rond ouderen en mensen met een handicap. Ze zijn transbewust en LGBTQ+-vriendelijk. Iedereen leert en ontdekt, iedere dag weer.