Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

JimmyJane Sextoys kopen

Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor de creatieve en kwalitatieve benadering van hun producten, die zijn ontworpen om intimiteit en plezier te bevorderen voor mensen van alle genders, leeftijden en seksuele voorkeuren. Met een uitgebreid assortiment aan producten en accessoires, van vibrators tot massageoliën, richt Jimmyjane zich op het creëren van een intieme en sensuele ervaring die het leven van mensen verrijkt. Het merk is een symbool geworden voor luxe en kwaliteit in de wereld van de seksspeeltjes en heeft een wereldwijde aanhang van tevreden klanten.

JIMMYJANE is een designgericht merk gebaseerd op de overtuiging dat plezier macht is. We ontwerpen hightech producten die avontuurlijk spelen stimuleren en je algehele welzijn versterken.

Sinds de lancering in 2004 heeft JIMMYJANE de context en perceptie van seksueel welzijn opnieuw gedefinieerd. Door geavanceerde productontwikkeling in San Francisco te combineren met gepatenteerde technologie, klinken onze collecties met luxe opwinding zonder in te leveren op stijl.

JIMMYJANE gelooft dat seksualiteit net zo ingewikkeld en individueel is als een vingerafdruk. In plaats van te dicteren wat sexy is, geven we elk product mogelijkheden, waardoor er ruimte is voor verkenning en interpretatie. Met onze diverse collecties – variërend van decadente massagekaarsen en natuurlijke massagelotions tot onze bekroonde vibrerende stimulators en iconische 24-karaats gouden vibrator – spelen we in op ieders unieke verlangens.

We verschijnen regelmatig in toonaangevende publicaties zoals Vogue, W, Elle, Harper’s Bazaar, InStyle, Esquire, GQ, Men’s Health, Women’s Health en Women’s Wear Daily. Ons bedrijf is geëerd met talloze AIGA-, ID- en IDEA Design Awards als erkenning voor onze bijdragen op het gebied van productontwerp. Deze onderscheidingen zijn een direct resultaat van onze veeleisende ontwerp- en kwaliteitsnormen.

We vinden het geweldig dat je hier bent en geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over JIMMYJANE. We kijken ernaar uit om u meer te bieden terwijl we blijven doen waar we van houden. Het is tenslotte jouw plezier.