Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Lovense

De beste App bestuurbare Sextoys

Vooral bekend van Lovense Lush 3.

Lovense seksspeeltjes zijn het resultaat van vijf jaar onderzoek, ontwikkeling en vele lange uren. Hoe is deze reis begonnen? Wel, in 2009 had de oprichter van het bedrijf een lange afstandsrelatie. Gebrek aan seksuele intimiteit was een ernstig probleem in de relatie en wekte interesse in teledildonics.

Het jaar daarop werd Remote Pleasure geboren. Het was een revolutionaire vibrator met afstandsbediening die Skype gebruikte om hem op afstand te bedienen – een van de eerste in zijn soort. Het behaagde duizenden stellen over de hele wereld. Maar ze wisten dat ze veel konden verbeteren.

De Max en de Nora, die eind 2013 voor het eerst werden uitgebracht, waren de eerste app-gebaseerde seks technologische speeltjes in hun soort. Nora was de eerste bluetooth rabbit vibrator en Max was de eerste bluetooth mannelijke masturbator. In de loop van de tijd hebben ze zowel de software als de hardware voortdurend geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat ze een van de beste opties zijn voor mensen in lange afstandsrelaties.

Vervolgens kwam het idee een draagbare Bluetooth-vibrator met afstandsbediening te ontwikkelen. Eentje met een goede connectie en echt diepe trillingen. Halverwege 2015 werd de bekende Lush gelanceerd, een krachtige bullet-vibrator met afstandsbediening die tal van functies heeft via de app. De reacties waren verbluffend.

Inmiddels zijn er ook  Lush 2.0 en 3.0. Lovense 3.0 is een echte bestseller. Dit speeltje is net als alle andere toys van dit merk ook te connecten via te downloaden software voor de leukste webcamseks.