Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Nomi Tang

Bekijk ons aanbod Nomi Tang sex speeltjes

De empowerende reis van Nomi Tang begon vanuit de nieuwsgierigheid naar haar lichaam en de plezierpunten die ze ontdekte. Toen ze een gebrek aan opwinding begon te voelen door de geneugten van haar vingertoppen en het speelgoed dat op dat moment beschikbaar was, moedigde ze zichzelf aan om de lat hoger te leggen. In 2008 creëerde ze haar eigen Nomi Tang-merk om producten te ontwikkelen om diegenen te helpen die verlangen naar seksuele genoegens op een manier die veilig, intiem en opwindend is ontworpen.

Over Nomi

Nomi Tang is een kosmopolitische persoon die hartstochtelijk de kunst van sensuele verleiding verkent, toegewijd om de manier waarop de wereld naar seks en zelfgenoegzaamheid kijkt te veranderen. Door gesprekken te promoten die transparant, waarheidsgetrouw en empowerment zijn, is ze in staat om het verhaal te verschuiven naar zelfvertrouwen met haar mooie, moderne, veilige en betaalbare seksspeeltjes. Verbeter uw seksleven met producten die ftalaatvrij zijn, gemaakt van medische siliconen en 100% veilig in gebruik. Stop de zoektocht naar adembenemende orgasmes en neem de controle over wat er in de slaapkamer of waar dan ook gebeurt. Door kwaliteitsspeelgoed voor volwassenen in uw seksleven op te nemen, wordt u niet alleen puur geluk geboden, het zal op natuurlijke wijze ook deuren openen naar intimiteit en genegenheid. Ze zijn zowel creatieve woordvoerder als inspirerend rolmodel voor het sensuele merk dat haar naam draagt. Vrienden beschrijven haar als een plezier zoekend, creatief en kosmopolitisch persoon, gepassioneerd om haar zintuigen te verkennen.

Producten

De collectie intieme producten combineert innovatie, een helder en uniek stijlvol ontwerp, ergonomie, intuïtieve bediening en veiligheid, waardoor ze een ideaal cadeau zijn voor uw dierbaren of uzelf. Doordachte en veelgeprezen Nomi Tang-producten krijgen veel uitstekende recensies, winnen grote designprijzen en laten veel concurrenten achter zich. Het Nomi Tang-team is ook trots op hun verpakking! Een luxe doos garandeert een WOW-effect tijdens het uitpakken van speelgoed. Het design en de kwaliteit zijn uiteraard van de hoogste Nomi Tang-normen!
Missie
Onze missie is om seks en zelfgenot te ontrafelen met producten van hoge kwaliteit die je in staat stellen je lichaam te verkennen en verschillende nieuwe niveaus van bevrediging te bereiken.

Visie

Voor veel mensen kan seks een taboe zijn en helaas is er in de samenleving al generaties lang veel schaamte rond het onderwerp. Bij Nomi Tang stellen we ons een wereld voor waarin het onderwerp seks niet overweldigend is. Het is verheffend en verhelderend om te leren genieten van je lichaam. Terwijl we ons merk blijven uitbreiden, zullen we ons blijven inzetten om onze klanten alleen speelgoed en producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, terwijl we hen voorlichten en informeren over seks, zelfgenot en alles daartussenin.
Motto  “Graag gedaan!” Of je nu intiem Nomi Tang-speelgoed alleen of met je partner gebruikt, je zult zeker genieten met plezier!