Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Ohmibod

Met innovatieve technologieën en creatieve ontwerpen, streeft Ohmibod ernaar om de grenzen van sensatie en genot te verleggen. Hun assortiment omvat vibrators, stimulators en andere intieme speeltjes die zorgvuldig zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften en verlangens van individuen en stellen.

OhMiBod is de pionier van de online bestuurbare vibrator en de energie achter de teledildonics-revolutie. Met andere woorden, wij zijn de drijvende kracht achter de evolutie van interactieve technologie voor seksuele gezondheid en welzijn. Vanuit ons perspectief zijn onze groei en succes een kerstwonder. In 2004 hadden Suki en Brian Dunham een ​​vakantie die hun leven voor altijd zou veranderen – en het landschap van de seksuele wellnessmarkt – toen Brian Suki haar twee favoriete kousen vullers aller tijden schonk: een nieuwe vibrator en een iPod®. Het duurde niet lang voordat Suki, een voormalig marketingmanager van Apple, dacht: “Zou het niet cool zijn als ik deze zou kunnen combineren om een ​​werkelijk verbazingwekkende dual-zintuiglijke ervaring te creëren?”

Twee jaar later werd OhMiBod geboren en we nodigden de wereld uit om “de muziek te voelen” met de originele OhMiBod. De elegant ontworpen vibrator was de eerste in zijn soort en maakte verbinding met iPods® en andere MP3-spelers om een ​​echte dual-zintuiglijke ervaring van muziek en aanraking te bieden. Maar als noodzaak de moeder van uitvinding is, is creativiteit de moeder van innovatie. Met de ogen nu open voor oneindige mogelijkheden, hebben we tientallen producten ontwikkeld die zijn ontworpen voor mensen van alle lichamen. Dit omvat populaire, bekroonde lijnen zoals:

• Club Vibe, op afstand bedienbare, draagbare pantyvibrators
• blueMotion, Bluetooth®-compatibele vibrators
• Lovelife, persoonlijke stimulators