Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Oxballs Cockringen kopen

Dit zijn De beste cockringen en Sextoys voor mannen ,van Oxballs

Oxballs  wordt gedreven door design, ze zoeken naar nieuwe ideeën, Sekstoys die goed werken en lang meegaan en al snle je favo toyszal worden.

Oxballs heeft details waardoor het fantastisch aanvoelt… van eenvoudige c-ringen die niet rollen of knellen – die blijven zitten waar je wilt, tot geavanceerd speelgoed dat duurzaam is en tot de verbeelding spreekt.

Kwaliteitsmaterialen zoals hun eigen flexTPR-mix die supersterk en rekbaar is, hun plus+siliconenmix die soepel en zijdeachtig aanvoelt tot hun beste pure platina-siliconen die zacht en warm is en een deel van je gaat worden… Oxballs is toegewijd aan het maken van speelgoed in materialen die ons speelgoed het beste laten voelen.

Ze hebben een speeltje voor bijna elke man, de man die nieuw is in het gebruik van speelgoed om zijn seksspel te verbeteren… voor jongens of koppels die cool of ongewoon speelgoed willen.

Ze maken cockringen  in veel verschillende kleuren die iedereen mooi vind, en verpakkingen die opvallend donker en sexy zijn.

Het is een merk dat bij naam wordt gevraagd, met iconisch Cockrignen waar mannen naar hunkeren en naar op zoek zijn. Zij zijn het merk waar jongens over opscheppen.