Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Pillow Talk Vibrators kopen

De sekstoys van Pillow talk zijn Van goeie kwaliteit voor een voordelige prijs en perfect geschikt beginnende sesktoy gebruikers.

bij Pillow Talk draait alles om inclusiviteit en het doorbreken van de barrières rond seks en eigenliefde. “Pillow Talk kan van alles zijn. Het kan voor of na intiem zijn. Het doel  is echter dat twee mensen op een enigszins spontane manier van elkaars aanwezigheid genieten door middel van een gesprek.’

We willen niet zomaar een merk zijn, we willen een merk zijn dat mensen aanmoedigt om te komen en het gevoel te hebben dat ze zichzelf kunnen verkennen, kunnen proberen wat ze willen en kopen wat ze willen zonder enig oordeel te voelen of zich zorgen te maken over stigmatisering. Toen ze een nieuwe lijn creëerden en ontwikkelden, voelden ze hun gepassioneerd om ervoor te zorgen dat in elke categorie evenveel aandacht, moeite en producten werd gestoken. Ze maken er hun nieuwe missie van om uw seksuele welzijn te ondersteunen en te versterken, ongeacht wie u bent of waar u vandaan komt.

De industrie heeft een slechte reputatie; het wordt overweldigd door genderspecifieke, slonzige bedrijven die je ondermaatse seksspeeltjes verkopen. Wij zijn van mening dat veel bedrijven in de seksspeeltjes industrie de ware betekenis zijn kwijtgeraakt van waarom de industrie in de eerste plaats begon, seksueel welzijn en eigenliefde.