Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Sliquid

Sliquid de beste glijmiddel volgens heel veel vrouwen! Is begonnen en heeft een reputatie opgebouwd vanwege haar hoge standaarden voor natuurlijke en gezonde producten, en is een favoriet geworden bij consumenten die op zoek zijn naar hoogwaardige, veilige en effectieve intieme verzorgingsproducten. Het merk is toegewijd aan het blijven innoveren en ontwikkelen van nieuwe en opwindende producten die aan de behoeften van haar klanten voldoen.

Sliquid, opgericht door Dean Elliott in 2002, begon als een bedrijf voor intieme smeermiddelen dat slechts twee producten aanbood: Sliquid H2O en Sliquid Silver. In de afgelopen twee decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde wellnessmerken in de wereldwijde, miljarden dollars kostende intimi-industrie.

Zoals ze zeggen, noodzaak is de moeder van alle uitvindingen. Dean’s vrouw is een van de vele vrouwen die gevoelig zijn voor glycerine en de andere twijfelachtige ingrediënten die vaak worden gebruikt bij de productie van smeermiddelen. In de overtuiging dat hij een gezondere, natuurlijkere optie zou kunnen creëren die beter zou werken voor alle vrouwen, ging Dean op zoek naar smeermiddelen zonder suiker en suikerderivaten (glycerine), met alleen de veiligste ingrediënten, waardoor het het schoonste, meest natuurlijke smeermiddel op de wereld is.

Zij begrijpen dat seksueel welzijn geen ‘one size fits all’-situatie is. Met dit in gedachten hebben ze momenteel een uitgebreid assortiment van wel bijna 100 wellness producten.