Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Orgasme Garantie bij Womanizer  ✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Over Cupido.nl

Welkom Toylovers

Cupido.nl zal jouw hotspots raken.

Bij Cupido.nl kun je op een seksuele ontdekkingsreis gaan en/of je seksleven een boost geven. Onze bodyproof toys, stimulerende producten en uitdagende lingerie zullen je zeker bevallen. Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen en van merken die echt het verschil maken.

Wie zijn onze Cupido’s?

Cupido.nl is een jong familiebedrijf. Opgericht door Laura Staal die al jaren kennis heeft in de wereld van de seksspeeltjes, samen met haar jongvolwassen kinderen Mirthe en Thijmen van Kasteel. Het doel: een toegankelijke online shop te bieden voor jongvolwassenen en de generatie daarna waarin intimiteitsproducten van goede kwaliteit worden verkocht. We stimuleren een goede seksuele relatie met jezelf en met anderen door eerlijk advies en inspiratie te bieden op basis van echte verhalen en leeftijdsgenoten.

Inmiddels hebben we meer mensen aan boord en zijn wij zelfs een goedgekeurd leerbedrijf door het SBB. Wij werken dus ook met jonge mensen (wel 18+ uiteraard) die stage lopen bij ons. Wij hopen zo een frisse kijk te geven op de wereld van de speeltjes en schaamte hierover los te laten.

Het doel van Cupido.nl

Cupido.nl komt tot de kern van alles wat seksualiteit leuk en spannend maakt, zonder dat het porno is. Cupido.nl helpt op een aansprekende manier jongvolwassenen zichzelf en elkaar seksueel te ontdekken. Maar helpt ook actief de generatie daarna de ontdekkingsreis voort te zetten. Dus ben je op zoek naar een eerste toy, een boost voor je seksleven of al een verwend toy gebruiker? Bij Cupido.nl zal je zeker vinden wat jij of jullie zoeken.