Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Realistische Vibrator kopen?

De vibrator die echt aanvoelt.

Voelen realistische vibrators echt aan?

Door de zachte textuur, flexibiliteit en natuurlijke replica voelt de realistische vibrators echt aan. Natuurlijk kun je dit gevoel ook vergroten met een paar trucjes. Bijvoorbeeld door de vibrator vooraf even met je handen op te warmen. Hierdoor ontstaat de indruk van natuurlijke lichaamswarmte, wat het gevoel van authenticiteit nog versterkt.

Maar ook zonder deze truc wordt het materiaal van een realistische vibrator meestal zo gekozen dat deze snel je lichaamstemperatuur aanneemt. Als je een glijmiddel gebruikt dan kun je deze ook vooraf even opwarmen. Tenzij je de voorkeur geeft aan het koele gevoel van de gel en daardoor bijzonder genot ervaart.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een realistische vibrator?

Over het algemeen moet je ervoor zorgen dat seks speeltjes van goede kwaliteit zijn. Dit geldt met name voor items die niet alleen jouw huid raken, maar bedoeld zijn om door te dringen. Je haalt er dus meer uit als je vanaf het begin iets van hoge kwaliteit koopt waar je lang plezier van zult hebben. In plaats van op de verkeerde plek te sparen en na korte tijd een nieuw product te moeten kopen.

Heb je een allergie (bijvoorbeeld een latex allergie), dan moet je natuurlijk vooraf de ingrediënten goed doorlezen om onaangename verrassingen te voorkomen. Als dit niet het geval is, kun je er zeker van zijn dat de materialen die in seks speeltjes worden gebruikt natuurlijk onschadelijk zijn voor de gezondheid. Zoek ook naar een duurzaam en slijtvast materiaal voor een penis vibrator. De informatie hierover vindt je meestal in de product beschrijving. Houd ook rekening met onderhoudsinstructies, want een ongecompliceerde en snelle reiniging na gebruik verhoogt het plezier van het product.

Wie zou een realistische vibrator moeten kopen?

Realistische vibrators zijn bedoeld voor iedereen die ervan geniet, man of vrouw. Ze zijn geschikt voor nieuwkomers op het gebied van seks speeltjes. Maar ze geven ook veel plezier aan professionals. Penis vibrators garanderen een plezierige tijd alleen, maar kunnen ook seks met een partner een nieuwe, opwindende kant geven. Daarom zijn ze niet alleen een aantrekkelijke bron van plezier voor singles. Omdat ze geschikt zijn voor anaal en vaginaal gebruik, wordt de doelgroep niet beperkt, noch door geslacht, noch door andere criteria. Dus als je zin hebt in een vibrator die lijkt op een echte penis, dan is de realistische vibrator de juiste keuze voor jou.

Overigens zijn realistische vibrators ook ideaal ter voorbereiding. Of het nou voor anale en vaginale seks is of voor oraal gebruik. Want een ander voordeel is dat een vibrator niet altijd aan hoeft te staan. Je kunt hem ook als dildo gebruiken en je laten verwennen met of zonder vibraties – of je partner verwennen – net zoals jij dat wilt.

Welke maat is geschikt voor mij?

Ondanks zijn authenticiteit moet je realistisch blijven met je verwachtingen. Een realistische vibrator reproduceert een penis zo realistisch mogelijk, maar het heeft ook zijn grenzen. De zwelling tijdens de opwinding is geen kenmerk van de penisvibrator, dus het blijft de maat waarin je hem hebt gekocht.

Functies zoals draaien en trillen kunnen het groter doen lijken, maar slechts in beperkte mate. Je kiest dus de maat individueel volgens jouw voorkeuren. Als je de vibrator tijdens het voorspel gebruikt, wil je misschien een kleiner model om het verschil in grootte te benadrukken. Aan de andere kant, als de natuurlijke vibrator de hoofdrol speelt, wil je een groter model kiezen.

Realistisch spelen ook individuele factoren altijd een rol: wat is je lichaam gewend, wat boeit je het meest en hoe en waar moet de vibrator worden gebruikt?

Hoe reinig en onderhoud ik mijn realistische vibrator?

Een zorgvuldige reiniging van je vibrator is niet alleen om hygiënische redenen aan te raden, maar verlengt ook de levensduur. Hierbij is het bijzonder belangrijk dat je aandacht besteedt aan de aangegeven onderhoudsinstructies. In het algemeen is reinigen met warm water en een milde zeep echter zinvol. Dit kan met je handen of met een pluisvrije doek. Maar er zijn ook speciale antibacteriële ontsmettingsmiddelen voor seks speeltjes die je moet gebruiken voor een bijzonder grondige reiniging – al is het maar af en toe.

Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je elektronisch speelgoed – inclusief vibrators – niet in kokend water of in de vaatwasser doet. Je kunt hier op je gezond verstand vertrouwen, want een zaklamp zou je ook niet in de vaatwasser schoonmaken.