Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Singles Week bij Cupido

Bij Cupido vieren we een week lang Singles week. Iedere dag zijn er weer mooie deals of kortingen op onze beste self-love producten. Ga jij voor een vibrator, dildo of luchtdruk toy? Of verwen jij jezelf met lingerie waar jij je mooi en sexy in voelt?

Singles Day bij Cupido

Voor al jouw moments of self-love

Zoals de naam al doet vermoeden, is Singles Day begonnen als een onofficiële viering van iemands singledom, opgericht in de jaren negentig door Chinese universiteitsstudenten. De geselecteerde datum was 11/11 en staat passend vol met enen om het solo-leven te symboliseren

Wat is Singles Day?

Singles Day is afkomstig uit China en is een enorm online en offline winkelevenement dat speciaal voor alleenstaanden in het leven is geroepen. Naast bedrijven die exclusieve aanbiedingen en producten aanbieden, is deze dag dé gelegenheid om ‘singledom’ en zelfliefde te vieren!

Wanneer is Singles Day 2022?

Dit vindt elk jaar plaats op 11 november. Er zijn een paar verschillende verklaringen voor deze datum: sommigen geloven dat het komt omdat de datum (11/11) uit vier enen bestaat, die lijken op vier alleenstaande mensen, terwijl anderen suggereren dat het Chinese symbool voor nummer één lijkt op een slangenterm voor “bachelor”.

Hoe is begonnen?

Naar verluidt werd het concept in 1993 gecreëerd door een groep van vier mannelijke studenten aan de Nanjing University (vandaar de vier enen in de datum). Het verhaal gaat dat deze vier studenten zich verveelden in hun vrijgezellenleven en besloten een dag speciaal voor alleenstaanden te organiseren. Het idee is sindsdien uitgegroeid tot iets veel groters, beginnend als een universiteitsfeest en verspreidde zich al snel via sociale media. Sindsdien is Singles Day enorm geëvolueerd. Terwijl het aanvankelijk diende als een gelegenheid voor alleenstaanden om elkaar te ontmoeten (meestal met het doel om hun single-zijn te beëindigen), wordt het tegenwoordig gezien als een kans om het single leven te vieren en self-love te bevorderen. Dus hoewel het sentiment in de loop der jaren misschien is veranderd, blijft de dag uiteindelijk een gelegenheid om het vrijgezellenleven te vieren.

Hoe groot is Singles Day?

Je kent Black Friday misschien als de grootste winkel-event, maar Singles Day is met een grote inhaalslag bezig. Om het even in perspectief te plaatsen: in 2017 bedroeg het bedrag dat tijdens Singles Day-evenementen in China werd besteed ongeveer vier keer het bedrag dat werd besteed tijdens Black Friday en Cyber ​​Monday in de VS.

Hoe ga jij dit te vieren?

Met alles wat er op dit moment in de wereld gebeurt, is zelfzorg belangrijker dan ooit. Na Corona bezorgen de ontwikkelingen door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne ook in ons land veel spanningen. Om het allemaal van je af te schudden is aandacht aan jezelf heel belangrijk. Bij Cupido.nl is er daarom Singles week! Een week lang van 7 t/m 14 november 2022 vind je bij ons de mooiste aanbiedingen om jezelf te verwennen en van te genieten.