Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Tips voor spanende seks

BDSM voor beginners

Lets spice it up! Last van een sleur? Of gewoon nieuwgierig naar een stoute toevoegingen aan je ‘standaard’ seksleven? Wij geven je enkele tips om het weer iets spannender te maken in de slaapkamer. The pleasure is all yours.

Massage

Elkaar een body to body massage geven is een ideale manier om elkaars lichaam te (her)ontdekken.  Het enige wat je nodig hebt is een heleboel glijmiddel of massageolie (of een combi daarvan)
Zorg er wel voor dat je,  je matras en beddengoed beschermt tegen vlekken. Je kunt hier handdoeken voor gebruiken of eventueel een bed beschermer.
Het idee is namelijk dat je zoveel glijmiddel/massageolie gebruikt, zodat je soepel over elkaars lichaam kunt glijden. Nuru Massage is een vorm van een erotische massage. Je kunt op Google zoeken naar deze techniek, om op ideeën te komen. Ook zijn er speciale ‘‘Nuru’’ artikelen, ontdek jullie nieuwe fantasie!

Blinddoek

Wanneer jij één zintuig van je partner ontneemt, versterkt dit de andere zintuigen.
Simpel gezegd betekent dit dat de sensaties van seks een stuk hoger worden. Alles wordt lekkerder, intenser door een blinddoek. Je kunt je geblinddoekte partner strelen met een veertje of een kietelaar. Ga langzaam alle erogene zones af om de spanning op te bouwen. Gebruik je tong en je vingers om hem of haar, met blind vertrouwen tot een nieuw hoogtepunt te laten komen. Een van de artikelen die niet in je collectie mag ontbreken.

Handboeien

Wat is er nou beter dan je te laten domineren. Laat je bewegingsvrijheid beperken en geef je lichaam volledig over. Maak gebruik van handboeien, bedboeien of bondage touw. Gewone metalen handboeien of touw van de bouwmarkt raden wij niet aan. Dit kan zorgen voor verwondingen waar je niet op zit te wachten.

Spelen met temperaturen

Een creatieve manier om spannende seks te hebben, is door te spelen met temperaturen. Warm of koud … Beide sensaties zijn te gebruiken om te seksperimenteren.
Je kunt bijvoorbeeld een ijsblokje in je mond nemen en je partner orale seks geven. Of je kunt een ijsblokje in je hand nemen en hiermee over erogene zones wrijven.
Met warmte spelen kan door middel van warme vloeistoffen in je mond. Je moet deze eerst dit dan wel eerst even doorslikken voordat je orale seks gaat geven. Ook kun je gebruik maken van bijvoorbeeld warm kaarsvet van een massage kaars.

Spanken

Afgezien van je handen, zijn zweepjes de beste attributen die je kunt gebruiken om je partner met liefde te pijnigen. Ook kun je gebruik maken van een Paddle of een Flogger om je partner met liefde en vol lust te corrigeren. Het gebruiken van je handen is uiteraard ook meer van genoeg om de billenkoek uit te delen.

Maar, wij begrijpen natuurlijk dat je afwisseling wilt, een bepaald rollenspel wilt ervaren of gewoon je arsenaal aan speelgoed wilt uitbreiden..

Buttplug

Een buttplug is ook geweldig om te gebruiken. Ook als je niet van plan bent om anale seks te hebben.
Je Orgasmes kunnen ineens een stuk intenser aanvoelen wanneer je een buttplug in hebt.  Er zijn genoeg redenen om een keer te experimenteren met dit speeltje.
Vele beamen dat, het in hebben van een buttplug tijdens bijvoorbeeld de oraleseks erg lekker aanvoelt.
Begin met een setje voor beginners om het rustig te kunnen opbouwen. In zo’n setje zitten vaak 3 buttplugs met oplopende grootte.

Tepel klemmen

Dit speeltje valt toch wel echt onder het kopje stoute seks.

Sommige mensen genieten intens van ´pijn´ tijdens de seks. Dat komt omdat er ironisch gezien, fijne stofjes vrijkomen bij pijn. Deze endorfines komen bijvoorbeeld ook vrij bij het sporten. Hetzelfde kan gezegd worden voor pijn tijdens de seks. Je vergroot met pijn het genot wat je met je vingers, tong en penetratie veroorzaakt.

Gebruik trouwens geen wasknijpers als tepelklemmen. Hoewel binnen handbereik is en ook zeker creatief, is het niet bepaald sexy.  De beste tepelklemmen om te kopen zijn de klemmen met een ketting ertussen. Hierdoor kun je makkelijker ‘pijn’ veroorzaken door ietsjes aan het kettinkje te trekken.

Orgasme ontnemen

Een bijzondere manier om je seks spannender te maken en iemand makkelijker te laten klaarkomen, is door te vertellen dat je niet mag klaarkomen.
Je kunt zelfs af en toe stoppen om je partner het orgasme te ontnemen. Tease elkaar door net voor het hoogtepunt te stoppen of een andere positie aan te nemen.
Dit zal de juiste spanning met zich meebrengen waardoor jij of je partner makkelijker zal klaarkomen.

Een Gagball

Een gagball is niets anders dan een ‘bal’ die je partner in haar mond kan nemen. Hierdoor ontneem je, je bedpartner de mogelijkheid om te praten, en alleen communiceren via kreunen en met de rest van je lichaam.
Zo kun je, je volledig focussen op andere zaken. Ook speel je hiermee in op de ‘gedomineerd worden’ fantasie die veel mensen hebben.
Een gag is er in verschillende uitvoeringen zoals: een harde plastic bal, zachte bal van schuim of een open gag

Bij Cupido.nl vindt je een spanende collectie aan BDSM artikelen. Ga samen opzoek naar jullie upgrade voor tussen de lakens en of een aanvulling van je toy collectie.