Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Waterdichte vibrators, Welke kies jij?

De 7 beste vibrators voor in bad

De beste vibrators voor in bad

Neem jij graag even tijd voor je zelf in bad en wil je graag ultiem ontspannen in combinatie met een sekstoy? Dit kan! Hier onder een paar van onze favoriete waterdichte sekstoys.

1. Womanizer Wave

Geen wonder dat de Womanizer Wave bij ons op nummer 1 staat… Naast het discrete uiterlijk is de Womanizer Wave een ontzettend leuke toevoeging onder de douche of in bad. Geniet van de drie verschillende waterstralen die speciaal zijn ontworpen voor jouw genot!

2. Satisfyer Pro 2 Gen 3

Wist je dat de meest bekende luchtdrukvibrator van Nederland niet alleen in bed, maar ook in bad of onder de douche gebruikt kan worden? Winnen!  Alle Satisfyer Pro 2’s zijn waterproof en klaar om je te verwennen waar en wanneer jij maar wilt.

3. Vush  Pop Gloss Bulletvibrator

Ontdek de Pop Gloss bulletvibrator van Vush, een krachtige pocketraket die je laat stralen als een ster. Deze speelse bulletvibrator bewijst dat grootte niet altijd het belangrijkst is. Met 10 vibratie-instellingen, nauwkeurige puntvibraties voor totale controle en vervaardigd van medical grade siliconen, biedt de Pop Gloss een ervaring die zowel betoverend als bevredigend is. Daarbij is de Pop Gloss ultra discreet: je gooit hem zo in je handtas, niemand zal doorhebben wat het eigenlijk is!

4. Snail Vibe Curve

Snail Vibe Curve is de upgrade van de eerste versie Snail Vibe. Met een ring als handvat voor extra grip, ribbels op het clitoris deel voor extra stimulatie en een curve in het deel dat je in je vagina gebruikt voor gerichtere G-spot stimulatie. Wij zijn fan!

5. Dame Com Wand

De flexibele nek van de Dame Com past zich moeiteloos aan je lichaamsvormen aan en biedt sterke en intense trillingen voor jouw plezier. Dame Com heeft een prachtig ontworpen bolvormige kop die zowel de clitoris als de vulva bedekt. En als je behoefte hebt aan ontspanning op andere plaatsen, kan de Com ook dienen als een uitstekende full-body massager.

6. Svakom Amy 2

De Amy 2 beschikt over een gebogen kop die nauwkeurig de G-spot bereikt. De G-spot bevindt zich ongeveer op 5 cm binnen in de vagina. Dit gebied is bijzonder gevoelig, omdat eigenlijk als het ware de clitoris van binnenuit stimuleert. De clitoris is namelijk groter is dan alleen het zichtbare knopje aan de buitenkant. Verder maakt het platte uiteinde het mogelijk om de vulva en de clitoris samen te stimuleren. Het puntige uiteinde zorgt juist weer voor hele gerichte stimulatie van de clitoris. Dit maakt de Amy 2 een ontzettend veelzijdige vibrator!

7. Satisfyer Triple Oh

Met zijn oppervlak van knuffelzachte siliconen nestelt de Satisfyer Triple Oh zich tegen je aan en is hij bijzonder zacht voor je huid. Voor maximale ontspanning kun je ook met het speeltje in het water duiken: dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking wordt het ook je nieuwe beste vriend(in) onder de douche of in bad.

Let op! Alle waterdichte vibrators zijn maximaal 15-20 minuten te gebruiken onder water. Houd je ze langer onder water? Dan kan de toy alsnog beschadigen.