Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🐣  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

De mooiste dildo's ever

Deze dildo's wil je hebben!

Deze dildo’s wil je hebben!

Deze 4 dildo’s moet je gewoon hebben. De kleuren of effecten van deze dildo’s zijn gewoon fantastisch!

De glitter dildo  

Deze rode dildo met glitters is toch te mooi! Hij heeft ook nog eens een super sterke zuignap zodat je deze makkelijk hands-free kan gebruiken. Ze heeft een gebogen vorm om een comfortabele penetratie te garanderen voor zowel vaginaal en anaal gebruik!

Love to Love – Dildo Glitzy

Glow in the dark dildo 

Ontdek deze glow in the dark dildo van dildoll gemaakt van 100% siliconen. De dildo heeft een gebogen vorm om een comfortabele penetratie te garanderen voor vaginaal en anaal gebruik. De dildo heeft een zelfklevende zuignap voor hands-free gebruik! Ook zal je de dildo makelijk vinden in het donker :0

Love to Love Dildo Fantasia

Stotende dildo 

Maak kennis met de Lovense – Gravity Thrusting Dildo – de nieuwe stotende en vibrerende dildo met appbediening en zuignap.
Dankzij de sterke zuignap verandert hij elk glad oppervlak binnen enkele seconden in je sekspartner, en ongeacht de hoek of de positie die je kiest, zal de Gravity zich aanpassen en de perfecte solo-speelervaring geven.

 

Lovense – Gravity Thrusting Dildo

Spuitende dildo

Deze levensechte spuitende dildo kan ook op jouw verlanglijstje als je zin hebt in iets realistisch! Hij lijkt dan ook net echt! Je kan de dildo vullen met neppe sperma die er bij komt! Spannend.

.King Cock Spuitende Dildo 7inch

 

Klik hier voor alle dildo’s van Cupido