Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Cupido's sex tips

Dit zijn de beste sexstandjes met een vinger vibrator

Dit zijn de beste standjes met een vinger vibrator

Dit zijn de beste sex en voorspel standjes met een vinger vibrator:

sexstandje op stoel

Sex Op een stoel 

Door dat jullie op een stoel zitten kunnen jullie makkelijker sex hebben en zijn er bij beide partijen genoeg handen vrij om van alles te kunnen doen! Seks op een stoel kan toegankelijker zijn voor mensen met fysieke beperkingen of mobiliteitsproblemen. Het kan gemakkelijker zijn om bepaalde posities aan te nemen en comfortabeler te blijven tijdens de seks. Seks op een andere plek dan in bed kan er ook voor zorgen dat jullie meer uit je comfort zone stappen!

 

op de tepel

Genieten van Voorspel

Je kan je vinger vibrator natuurlijk al meteen betrekken bij het voorspel. Dit zorgt er voor dat je tijdens de seks misschien niet meer ongemakkelijk bent tijdens het gebruiken van jouw vibrator. Ga voor of achter (ligt er aan wie de leiding neemt) zitten en laar je handen over het lichaam van je partner gaan.

De vibraties van de vinger vibrator kunnen ook gebruikt worden om de clitoris of de penis van je partner te stimuleren. Met de juiste aanraking en beweging kun je het plezier intensiveren en de opwinding naar nieuwe hoogten brengen. Speel met verschillende snelheden en patronen om te ontdekken wat het meeste genot biedt.

standje 69 Standje 69

Ontdek met een vinger vibrator elkaars geslachtsdelen tijdens standje 69! Zo kunnen jullie elkaar oraal bevredigen terwijl jullie ook met je hand de clitoris of penis kan stimuleren met behulp van een vibrator. Net als op het plaatje kunnen 2 vibrators ook prima gebruikt worden tijdens de seks! Nog tips nodig voor extra standjes? Check dan het 69 standjes boek van secretplay

 

 

 

aantafel

Aan tafellll!

Het gebruik van een vinger vibrator aan tafel kan een spannend en ondeugend avontuur zijn. Hier zijn enkele tips om discreet en plezierig te genieten van een vinger vibrator tijdens een diner:

  1. Kies een stille vibrator: Kies voor een vinger vibrator met een stille motor, zodat het geluid niet opgemerkt wordt door anderen aan tafel. Er zijn tal van discrete en fluisterstille vibrators op de markt om uit te kiezen. lees hier voor ons blog stille vibrators.
  2. Hou het discreet: Plaats de vinger vibrator subtiel op je vinger, onder de tafel en weg van het zicht van anderen. Zorg ervoor dat je handbewegingen niet verdacht of opvallend zijn. Discretie is de sleutel.
  3. Begin met lage trilstanden: Start met een lage vibratiestand om te wennen aan de sensaties en om het geluid te minimaliseren. Je kunt altijd geleidelijk aan de intensiteit verhogen naarmate je meer ontspannen en opgewonden raakt.

achter elkaar

Neem de touwtjes zelf in handen. 

Naast het stimuleren van je partner, kun je de vinger vibrator ook gebruiken om je eigen plezier te verhogen. Ontdek je eigen lichaam en geniet van de sensaties die de vibrator teweegbrengt. Verken je erogene zones, zoals je tepels of de gevoelige huid rond je geslachtsdelen, en neem de tijd om jezelf te verwennen.

 

 

 

De vibrator die gebruikt wordt in de foto’s is de FunFactotry Be One