Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🐣  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Tips voor beginners

Hoe gebruik je een Wand Massager?

Wat is een Wand Massager?

Een wandvibrator is oorspronkelijk ontworpen als een massagetool, maar wordt nu vaak gebruikt voor masturbatie en plezier. Het is een groot vibrerend apparaat, ook wel bekend als een vibrerende toverstaf. Wandvibrators zijn ideaal voor mensen die van intense, krachtige trillingen houden, omdat de grote kop van het speeltje zorgt voor sensationele stimulatie. Ze zijn vooral geschikt voor mensen die genieten van brede stimulatie over een groter gebied, in plaats van gerichte stimulatie op één specifieke plek.

Waarvoor kan je een wand vibrator gebruiken?

Er zijn vele, vele voordelen aan het gebruik van een Wand Massager. We hebben de 5 belangrijkste redenen samengesteld om een wandvibrator te gebruiken:

1. Stimulatie van de clitoris

Terwijl de reactie op verschillende vormen van stimulatie voor iedereen kan verschillen, is het stimuleren van de clitoris vaak een essentieel onderdeel van seksueel genot voor mensen met een vulva. Dit komt doordat de clitoris het centrum van plezier in het lichaam is en de meeste mensen met een vulva clitorale stimulatie nodig hebben om een orgasme te ervaren. Wandvibrators bieden krachtige, diepe en intense trillingen die de clitoris stimuleren en voor opwindende sensaties zorgen.

2. Brede stimulatie

Wandvibrators behoren tot de beste seksspeeltjes als het gaat om het bieden van genot over een groter gebied. De grote kop van een wandvibrator richt zich op een breder oppervlak en stimuleert daardoor meer zenuwuiteinden in vergelijking met nauwkeurigere clitoris vibrators. Dit is een uitstekende keuze voor mensen die directe, gerichte stimulatie als overweldigend ervaren voor hun lichaam. Met een wandvibrator kunnen ze genieten van een meer verspreid en algemeen gevoel van plezier.

3. Solo- en partnerspel

Een wandvibrator is niet alleen geweldig voor solo-avonturen, maar kan ook gemakkelijk worden geïntegreerd in seks met een partner. Dit clitoris-seksspeeltje is een veelzijdige toevoeging, omdat het perfect samengaat met bepaalde standjes tijdens de seks. De krachtige vibraties van een wandvibrator zorgen voor een extra dimensie van plezier. Dankzij het lange handvat kan het speeltje moeiteloos worden gebruikt tijdens penetratie of in combinatie met andere seksuele handelingen. (Later zullen we specifieke tips delen over hoe je een wandvibrator kunt gebruiken tijdens partneractiviteiten.)

4. Verschillende vibratie standjes & patronen

Een vibrator is altijd een favoriete keuze als het gaat om seksspeeltjes, vanwege de veelzijdige stimulatiemogelijkheden die het biedt. Veel wand vibrators zijn voorzien van verschillende instellingen, verschillende stimulatiemodi en intensiteitsniveaus. Je kunt daarom hartelust experimenteren door verschillende combinaties van modi en niveaus uit te proberen, totdat je de perfecte mix hebt gevonden die bij jou past.

5. Geschikt voor iedereen!

Dit type vibrator is niet alleen voor vulvabezitters. Vraagt u zich af hoe u een wandvibrator gebruikt bij een penisbezitter? Probeer de staaf tegen het perineum (A.K.A. het gedeelte bij de anus en ballen) of de uitwendige anale opening te houden voor een prostaatmassage. Onthoud dat dit soort speeltjes behoorlijk zijn krachtig, dus begin op de laagste stand en kijk hoe het voelt, aangezien ieders gevoeligheidsniveau anders zal zijn.

 

Hoe gebruik je een Wand Massager?

1. Ontspan & relax

De eerste stap voor elk seksspeeltje is om je hele lichaam te ontspannen. Het is echt belangrijk om in de juiste mentale en fysieke toestand te verkeren om een echt plezierige masturbatie-ervaring te hebben. Doe wat je helpt om te ontspannen, of je nu het licht uitdoet, een comfortabel kussen en een comfortabele houding zoeken, wat muziek opzetten of eerst een mini-meditatie doen. Kom in de zone en doe wat voorspel voordat je naar je wandvibrator reikt.

2. Gebruik een beetje glijmiddel

Het gebruik van glijmiddel is essentieel bij elke vorm van masturbatie of seksuele activiteit met een partner. Bij een wandvibrator is glijmiddel met name handig vanwege de grootte van de kop en het oppervlak dat het speeltje bedekt. Breng wat glijmiddel aan op zowel de kop van de wandvibrator als op de clitoris of andere erogene zones die je wilt stimuleren. We raden aan om glijmiddel op waterbasis te gebruiken in combinatie met een wandvibrator, om te voorkomen dat het siliconenmateriaal van het speeltje beschadigd raakt.

3. Zet hem aan en lets go!!

Als je klaar bent, zet je de wandvibrator aan door de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden. Test eerst de trillingen op je hand om het speeltje te voelen voordat je naar de geslachtsdelen gaat. Begin op de laagste plezierinstelling voordat je naar boven gaat om andere vibraties te verkennen.

4. Wees creatief met posities, grepen en locaties

Er zijn altijd leuke manieren om te experimenteren met vibrators. Probeer verschillende posities, zoals liggend op je rug, op handen en knieën, of zelfs staand. Vergeet ook niet om verschillende opwindende locaties uit te proberen! Als je wandvibrator waterdicht is, waarom neem je hem dan niet mee onder de douche?

Varieer de manier waarop je het speeltje vasthoudt en probeer verschillende grepen uit, zoals stevig vasthouden met veel druk als dat jouw voorkeur heeft, of horizontaal zijwaarts houden. Als de kracht van een wandvibrator te intens voor je is, probeer dan een barrière te gebruiken, zoals het dragen van je ondergoed terwijl je het speeltje gebruikt, of houd de vibrator iets verder weg van de clitoris.

Wees nieuwsgierig en speel met verschillende posities, grepen en locaties om te ontdekken wat voor jou het meest plezierig en opwindend is. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Reinigen van jouw Wand Massager

Reinig je wandvibrator na elk gebruik. De beste manier om een vibrator schoon te maken, is door hem af te spoelen met zachte zeep of door hem in te spuiten met een speciale reinigingsspray voor seksspeeltjes. Dep het droog met een schone handdoek of laat het aan de lucht drogen op een schoon oppervlak.

Zorg ervoor dat je je wandvibrator na het schoonmaken op de juiste manier opbergt. In plaats van hem onder je bed of in een lade in de buurt te stoppen, bewaar je je vibrator in de zachte opbergdoos waarin hij wordt geleverd, of stop je de vibrator in een opbergtas voor seksspeeltjes.