Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Toytester Lady Mustache heerlijke en eerlijke reviews

Review Satisfyer Men Wand

Review Satisfyer Men Wand

 

  • Naam:  Men Wand
  • Kleur: zwart
  • Merk: Satisfyer
  • Te koop Bij: www.misssteel.nl
  • Formaat: 23 x 6.5 x 11 centimeter
  • Maar liefst 50 vibratie programma’s
  • Mannen Masturbator
  • Waterproof

Satisfyer Men Wand Masturbator

Genot voor iedereen met een penis

De Satisfyer Men Wand Masturbator heeft een innovatief vleugel ontwerp en kan eenvoudig in verschillende seks standjes worden geïntegreerd. Alsook tijdens orale bevrediging kan men dit combineren met de Satisfyer Men Wand Masturbator.

Verpakking
De Satisfyer Men Wand Masturbator zit in een zeer prachtige en praktische groen-bedrukte doos. Je vindt er meteen het Satisfyer-logo en een kleine, leuke en duidelijke afbeelding van deze wand masturbator op. Van zodra je de vleugel van de doos openklapt zie je meteen dit prachtige exemplaar, het is alsof hij naar je lacht. Helemaal klaar om op ontdekking te gaan. Uiteraard vind je ook in de doos de magnetische USB oplaadkabel, en een boekje met gebruiksaanwijzing.

Knopjes

Dit seksspeeltje heeft echt een makkelijk bedienbare setting. De 3 knoppen, Harder, zachter, aan/uit en de patronen uitkiezen staan perfect om te bedienen, en je hebt tijdens het gebruik ervan, ook nog eens volledig zicht op de knoppen. Als ik mijn vrouwen speeltjes bedien kom ik tot de veronderstelling dat deze niet altijd makkelijk bedienbaar zijn. Satisfyer Men wand ReviewDeze Satisfyer Men Wand Masturbator heeft 10 spannende vibratie programma’s en kunnen met één druk op de knop worden gecombineerd.

Elk standje heeft dan ook nog eens 5 intensiteiten. En je kan extreem gaan met deze penis masturbator. Persoonlijk vind ik wel dat 50 standjes net iets te veel is, om tussen je favoriete standjes te switchen. Ik heb er dan ook maar 10 écht gebruikt tijdens mijn spel. Mannen, seks en concentratie het gaat nog niet samen. Maar hé mijn gevoel is jouw gevoel niet, en met zoveel standen is er voor elke man wel één standje die perfect bij hem past. De Satisfyer Men Wand Masturbator is ook zeer makkelijk schoon te maken, dit met een beetje zeep en lauw water. Om vervolgens een beetje desinfecterende toycleaner @satisfyer te spuiten, zodat je een bijzonder grondige hygiëne ervaart. 

Mr.T Test

Toen ik deze Satisfyer Men Wand Masturbator uit de verpakking nam was ik verbaasd van zijn grootte. Het viel me ook meteen op dat deze Satisfyer Men Wand Masturbator redelijk zwaar was. De ergonomisch gevormde handgreep ligt zeer prettig in de hand, al vind ik hem nog steeds een groot en zwaar exemplaar. Omdat de gehele masturbator gemaakt is van hoogwaardige siliconen, voelt hij wel echt zeer zacht aan mijn penis. De Satisfyer Men Wand Masturbator is extreem flexibel en omarmen als het ware mijn penis. Bij elke op- en neergaande beweging voelde ik de gegroefde details heerlijk aan de schacht.  Alsook voelt de stimulatie aan m’n balzak heerlijk, tot soms wel extreem. Het is uiteraard te zien, hoe hard of zacht je het standje zet.  

En dus, tegen beter weten in ging ik liggen voor een testsessie. Toen ik mijn harde penis tussen de “vleugels” van de Satisfyer Men Wand Masturbator stak, en ik het seksspeeltje aan zette, gaf dit meteen een “hemels” gevoel. Rond mijn eikel ervaarde ik deze stimulatie zeer intens, de vibraties en de trilpatronen aan de schacht voelen voor mij dan weer minder sterk. Ik heb deze test uitgevoerd – met & zonder – glijmiddel, en heel eerlijk beiden konden me bekoren. Zonder glijmiddel duurde het iets langer, maar kwam het gevoel van veel dieper. Met glijmiddel voelde het nog zachter, nog gladder en nog intenser aan, waardoor ik dus zeer snel klaarkwam. Ook hier heb je dus alles zelf in de hand, letterlijk en figuurlijk dan. Omdat hij een waterdichte afwerking heeft, kon ik hem ook heel makkelijk meenemen onder de douche, en of in bad. Kleine extra tip, spoel onder de douche je sperma weg met koud water. Bij warm water heeft sperma van nature de neiging te blijven plakken doordat deze stolt.

Conclusie

De Satisfyer Men Wand Masturbator is gemaakt van zijdezachte, medische siliconen. Eentje die je lekker mee kan nemen onder de douche en of in het bad. De zachte vleugels omringen helemaal de penis. Met zijn makkelijk bedienbaar knoppen krijg je 10 vibratie standen met elk 5 tril intensiteiten. Maar ik herhaal seks, een man en concentratie gaat nog steeds niet samen. Minder standen had dus geen enkel probleem geweest. Maar de Satisfyer men wand vibrator is een absolute aanrader. Het is namelijk zo dat je ook met een niet stijve penis aan de gang kan gaan.

Deze grote zachte masturbator geeft zeer fijne en diepe vibraties op allerlei plekjes die je opgewonden maken. Ook vrouwen kunnen gerust deze wand tegen hun clit houden, al zitten de vleugels dan toch wat in de weg. Het magnetisch oplaadsysteem is ook weer zo’n pluspunt, geen gedoe met pinnetjes die afbreken, en of contact die stuk gaat. Gewoon je USB kabel tegen de voorziene ijzeren “spots” houden, en het opladen kan beginnen. 

Hoe sceptisch ik ook was, ik ben nu geweldig enthousiast. 

Liefs, Toytester Lady Mustache & Mr.T 

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

Sinds kort schrijf ik voor Cupido.nl – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seksattributen. Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

Volg haar op instagram