Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Orgasme Garantie bij Womanizer  ✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Review van Lady Mustache

Review System Jo Toycleaner

System JO – Toy Cleaner 50 mL

  • Antibacteriële Toycleaner       
  • Veilig voor gebruik met alle speeltjestoy cleaner testen
  • Bevat geen alcohol, glycerine, parabenen of petro chemicaliën
  • Pomp doseert het makkelijk te gebruiken schuim

 

REFRESH JO FOAMING TOY CLEANER .

Deze Foaming Toycleaner ziet er op het eerste zicht zeer betrouwbaar uit. De verpakking en de kleuren geven je meteen een ‘ clean’ gevoel. Bij alle JO-producten die ik reeds mocht testen zijn de verpakkingen altijd heel erg duidelijk net zoals deze verpakking van de  Naughty Or Nice gift set die ook nog eens mooi blijkt te zijn. 

De beschrijving achteraan staat heel erg klein – in het Engels, Frans, Duits en Spaans maar niet in het Nederlands. zoals eerder verteld hou ik enorm van Nederlandstalige beschrijvingen op verpakkingen. Deze vertelt ons dat dit product een schuimende cleaner is, en dat deze zeer zachte formule zonder agressieve chemicaliën, glycerine, alcohol of parabene zeer compatibel is met latex, rubber, siliconen, glazen en metalen speeltjes.

 

 Het is zacht, geurloos en lichaamsveilig. De verpakking vertelt ons dat we deze antibacteriële JO- toy cleaner op ons speeltje moeten spuiten, en het 5-10sec mogen laten zitten. Nadien dienen we ons speeltje zoals we eigenlijk altijd al gewoon zijn grondig na te spoelen met water, en eventueel na te deppen met een propere droge doek.

Een schuimende cleaner, dat klonk als muziek in m’n oren. Ik hou ervan om visueel te zien of een product al dan niet werkt. Met deze handige pomp dispenser is JO Toy Cleaner een gemakkelijk te gebruiken schuim. Aangezien schuim overeenkomt met proper zijn, was ik meteen fan. Nadat ik klaar was met m’n speeltje spoot ik de REFRESH JO FOAMING TOY CLEANER op m’n speeltje. Ik ervaarde meteen een zeer stevig, mooi, wit, zacht aanvoelend schuim. Zeer leuk om te gebruiken, zeer leuke ervaring om je speeltje nadien zo makkelijk te kunnen wassen. Ik ben echt fan van dit soort schuimende toy cleaner. Hij werkt zoals ik gehoopt had, perfect dus!

  • Antibacteriële, niet-vette formule is zacht en reukloos
  • Veilig voor gebruik met alle speeltjes
  • Bevat geen alcohol, glycerine, parabenen of petro chemicaliën
  • Pomp doseert het makkelijk te gebruiken schuim
  • Lichaamsveilig