Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

7 tips & tricks met handboeien

Zo gebruik je sex Handboeien veilig tijdens de BDSM

Zo gebruik je Sex Handboeien veilig tijdens de BDSM

Het gebruik van handboeien kan een spannende toevoeging zijn aan BDSM-activiteiten. Hier zijn enkele tips om op een veilige en plezierige manier handboeien te gebruiken:

  1. Communicatie: Het is van het grootste belang om voorafgaand aan het spel duidelijk te communiceren met je partner. Bespreek elkaars grenzen, verlangens en eventuele zorgen. Zorg ervoor dat jullie allebei instemmen met het gebruik van handboeien en wat jullie verwachtingen zijn.
  2. Veiligheid: Investeer in hoogwaardige handboeien die speciaal zijn ontworpen voor BDSM-gebruik. Vermijd goedkope boeien die mogelijk onveilig zijn en onnodig pijn kunnen veroorzaken. Kies voor boeien die een snel ontgrendelingssysteem hebben, zoals een veiligheidshendel of een mechanisme waarmee je ze snel kunt openen in geval van nood.
  3. Comfort: Kies handboeien die comfortabel zijn voor de persoon die ze draagt. Zachte materialen zoals leer of fluweel kunnen de huid beschermen tegen schuren of snijden. Zorg ervoor dat de handboeien niet te strak worden aangetrokken om beperking van de bloedcirculatie te voorkomen.
  4. Positie: Experimenteer met verschillende posities om de handboeien te gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om de handen voor het lichaam te boeien, boven het hoofd vast te maken of achter de rug. Overweeg de fysieke mogelijkheden en comfort van je partner bij het kiezen van de juiste positie.
  5. Toezicht: Zorg ervoor dat je te allen tijde toezicht houdt op je partner wanneer deze geboeid is. Wees alert op signalen van ongemak, gevoelloosheid of pijn. Gebruik een veilige stopwoord of gebaar waarmee je partner kan aangeven dat hij of zij de sessie wil stoppen.
  6. Ontsnappingsplan: Maak vooraf een ontsnappingsplan met je partner. Bespreek hoe de boeien snel en veilig kunnen worden verwijderd in geval van nood, zoals wanneer iemand zich ongemakkelijk voelt of wanneer er sprake is van paniek.
  7. Na-zorg: Na het spel is het belangrijk om nazorg te bieden aan je partner. Bied troost, praat over de ervaring en zorg ervoor dat jullie beiden emotioneel en fysiek goed zijn. Drink wat water, knuffel en zorg ervoor dat je de tijd neemt om te herstellen.

Onthoud altijd dat veiligheid, wederzijdse instemming en communicatie de sleutelwoorden zijn bij het gebruik van handboeien of andere vormen van BDSM-spel. Respecteer elkaars grenzen en geniet samen van een plezierige en bevredigende ervaring.