Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

HouseVitamin kopen? Kijk snel op Cupido

Bekijk ons aanbod HouseVitamin producten hiernaast

Housevitamin is gemaakt door Thomas en Mischa. Ze houden ervan om interieurspulletjes te maken waar je blij van wordt. Het is niet zomaar een label: het draait allemaal om zwart-wit wonen, met een gouden sprankeling en ontwerpen die origineel en soms een beetje edgy zijn.
Ze zijn het label begonnen, omdat Ze hip and happening interieur voor iedereen bereikbaarder en betaalbaarder wilden maken. Design was vroeger erg duur en niet gemakkelijk te stylen.
Housevitamin heeft daar verandering in gebracht en heeft iedereen laten zien dat hip design betaalbaar, leuk en heel makkelijk te mixen en matchen kan zijn.

Achter elk item schuilt een passie, een verhaal en heel veel creativiteit. De items worden geboren met een eigen verhaal en identiteit. Meestal zijn ze ontwikkeld vanuit een persoonlijke behoefte eraan. Je leest er alles over in de product beschrijvingen.
Als persoon houden ze ervan om soms provocerend te zijn. Dit vind je ook terug in hun collectie en quotes: Gewoon omdat het kan en omdat het het leven minder serieus en leuker maakt.
Jullie verdienen allemaal interieurspullen die je huis mooi, trendy en leuk maken.

Liefs, Thomas & Mischa