Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

ZALO

Ontdek de wereld van ZALO en laat je betoveren door de combinatie van luxe, kunst en genot. Het is tijd om je diepste verlangens te verkennen en nieuwe hoogten van sensualiteit te bereiken.

ZALO is een exclusief merk dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met een verfijnde smaak en een passie voor kwaliteit en schoonheid. Elk ZALO-product is zorgvuldig verpakt in een discrete verpakking, compleet met een elegante Franse boudoir-geïnspireerde geschenkdoos. Hierin kun je niet alleen je favoriete speeltjes bewaren, maar ook je meest intieme souvenirs.

Onze ongeëvenaarde luxe wordt gecreëerd door een prachtig artistiek concept, geavanceerde technologie en het gebruik van materialen van de hoogste standaard. Elke toy product kan draadloos verbinding maken met een mobiele app, waardoor je de stimulatiemodi en -kracht op afstand kunt bedienen. Je kunt zelfs je eigen unieke vibratiestijl creëren om jouw diepste verlangens te prikkelen, dankzij de krachtige en fluisterstille motoren.

ZALO biedt een ongeëvenaarde plezierervaring en is een waardevolle toevoeging voor elke intieme relatie, zowel tijdens het voorspel als tijdens de geslachtsgemeenschap. Verbind je ZALO-producten via Bluetooth met je smartphone voor nog meer plezier, zoals vibraties op de maat van de muziek of het aanpassen van de vibratiepatronen.