Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Zonder snoer

Een Wand Massager zonder snoer bestellen om te gebruiken op alle plekken die je maar kan bedenken. Een wand Massager zonder snoer zal je de vrijheid geven die je nodig hebt in de slaapkamer. Geniet van heftige orgasmes met een wand massager.

Een wand massager zonder kabeltje kopen

Een wand Massager was in eerste instantie bedoelt om het lichaam mee te masseren maar inmiddels is het uitgebloeid tot een van de beste sekstoys die je kan hebben. Wand Massagers zijn krachtige vibrators die je makkelijk naar een hoogtepunt kunnen brengen. Wand massagers zijn ook gemakelijk schoon te maken en gaan lang mee.

Wat is handiger een wand massager met of zonder snoer?

Het voordeel van een Wand massager met oplaad draadje is dat hij nog krachtiger is dan zonder snoer! En je hoeft hem natuurlijk nooit op te laden en is altijd ready voor gebruik! Het nadeel is wel dat je bewegingsvrijheid beperkt word door het snoer. De meeste snoeren zijn zeker wel 2 meter lang wat genoeg moet zijn om je bed te halen! Een losse wand massager is dus minder krachtig, moet je opladen maar heeft wel veel bewegingsruimte om de hele kamer door te gaan.

Wand  massager Discreet bestellen

Bestel vandaag jouw nieuwe wand massager zonder snoer voor 23:00 dan heeft u hem morgen al discreet in huis!