Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Massage

Toe aan een heerlijke massage? Maak het extra lekker met een van onze massage oliën of massage kaarsen.

Genieten van een massage?

Alles wat je nodig hebt voor een erotische massage.

Welke massageproducten heb je?

Naast massageoliën met verschillende geuren hebben wij ook kaarsen en massage gel voor jou in ons assortiment. Je beleeft gegarandeerd erotische momenten.

Wat is een tantramassage?

Een tantra massage of tantra seks beschrijft de kunst van seks, die lange tijd is uitgesteld. Hierdoor duurt het plezier langer. Voorspel is een belangrijk onderdeel van tantrische seks. Na een tantramassage glijden de vingers naar andere delen van het lichaam en beginnen ze de partner te bevredigen. Maar in plaats van recht op de climax af te gaan, gaat tantra over de handeling zelf. Het gaat erom het plezier uit te rekken en ermee te dansen. Zo kan tantra-seks mannen helpen de ejaculatie uit te stellen en vrouwen de mogelijkheid geven om meerdere tantrische orgasmes te ervaren.

Kan ik massages als erotisch middel gebruiken?

Zeker weten! Er is niets erotischer dan elkaar in de watten leggen met massageoliën. En natuurlijk hoeft de rug nooit gemasseerd te worden: volledige lichaamsmassages of partnermassages zijn de perfecte vervanging van het voorspel.

Wat heeft er een massagekaars met verwennen te maken?

Een massagekaars biedt een heel andere, tintelende ervaring dan normale massageolie. De massagekaars wordt aangestoken en de was verandert al snel in een aangenaam warme olie. De meeste kaarsen hebben een speciale tuit om de warme was tegen je huid te vertellen. Daarna kun je de was in de huid kneden, net als bij een oliemassage. Massagekaarsen zijn gevuld met verzorgende ingrediënten zoals aloë vera of shea butter en zorgen zo ook voor een optimale verzorging.

Waar moet ik op letten bij een massage?

Voor een geweldige, erotische en perfecte partnermassage moet er altijd een speciaal product zijn dat verwend is met een massageolie of een massagekaars. Daarna kun je langzaam beginnen te masseren en de intensiteit verhogen.