Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd

Cupido

Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Januari SALE 💓 tot wel 75% korting   


filters

Hoe  gebruik ik een Massagekaars?

Een massage kaars is gewoon een kaars alleen zijn deze gemaakt van massage olie die goed is voor de huid. Een massagekaars is heel makkelijk in gebruik. Je steekt de kaars aan en wacht 5 tot 15 minuten tot het ”kaarsvet” gesmolten is. Na dat er genoeg gesmolten olie is kun je de warme substantie over het lichaam van je partner gieten en vervolgens kun je je partner verwennen met een heerlijke massage!! Super makkelijk maar geeft toch een spannendere twist dan een normale massage olie. De warmte van de kaars zal ook heerlijk aanvoelen op de huid.

Wat heeft er een massagekaars met verwennen te maken?

Een massagekaars biedt een heel andere, tintelende ervaring dan normale massageolie. De massagekaars wordt aangestoken en de was verandert al snel in een aangenaam warme olie. De meeste kaarsen hebben een speciale tuit om de warme was tegen je huid te druppelen. Daarna kun je de was in de huid kneden, net als bij een oliemassage. Massagekaarsen zijn gevuld met verzorgende ingrediënten zoals aloë vera of shea butter en zorgen zo ook voor een optimale verzorging.

Waar moet ik op letten bij een massage?

Voor een geweldige, erotische en perfecte partnermassage moet er altijd een speciaal product zijn dat verwend is met een massageolie of een massagekaars. Daarna kun je langzaam beginnen te masseren en de intensiteit verhogen.

Disclaimer: Probeer dit niet met een normale kaars!! Deze zijn hier niet geschikt voor dus pas op!