Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Wand massager

Wand Massager kopen?

Ontspan je spieren of verwen jezelf.

Is een wand massager echt een seks speeltje?

De wand massager kan worden gebruikt als seks speeltje, maar dat hoeft niet. Het is in de eerste plaats een massager die je spieren ontspant. Het een sluit het ander echter niet uit. De vibratie kan ook voor ontspanning zorgen op je meest intieme plekjes of die van je partner. De beslissing is natuurlijk aan jou, maar als je iets experimenteert, zul je er zeker geen spijt van krijgen.

Hoe gebruik ik een wand massager?

De wand massager kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het enige wat je hoeft te doen is op de aan-knop te drukken en het trillingsniveau in te stellen dat je het leukst vindt. Dan kun je het over je huid laten glijden op alle plekken waar het voor jou goed voelt. Na gebruik mag je hem echter niet vergeten schoon te maken. Om de wand massager zo lang mogelijk te kunnen gebruiken, dien je deze na elk gebruik schoon te maken. Water en milde zeep zijn hiervoor voldoende. Voor een verregaande hygiëne dien je ook een ontsmettingsmiddel te gebruiken. Welke het meest geschikt is voor de stimulator kun je eenvoudig zien in de beschrijving.

Zijn wand massagers geschikt voor mannen en vrouwen?

Iedereen houdt ervan om de huid op een comfortabele manier te vleien. Daarom is de massager natuurlijk ook voor elk geslacht te gebruiken. Wiens partner zou niet blij zijn met een rustgevende massage die een glimp van meer biedt? Voel je weg met je partner terwijl je de stimulator het liefst gebruikt of gebruik hem voor aangename solo-momenten.

Kun je ook masseren met een wand massager?

Natuurlijk kan je ook “gewoon” masseren met een wand massager. Door de verschillende trillingsniveaus kun je kiezen hoe sterk of zwak de massage mag zijn. Of je masseert jezelf of je partner. Het kan je natuurlijk ook andersom stimuleren. Voor welke spiergroepen je het wilt gebruiken, is helemaal aan jou.

Als je dan tijdens het gebruik merkt dat de wand massager je opwarmt, hoef je hem niet opzij te leggen, je kunt hem ook gebruiken voor stimulatie. Dat is het mooie van de alleskunner. Hetzelfde geldt voor de aanvraag voor twee. Als de massages je laten verlangen naar meer, betrek hem dan bij het vrijen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een wand massager?

Bij het kopen van een wand massager zijn er een paar punten om te overwegen en ook een paar extra’s die het gebruik nog gemakkelijker en aangenamer kunnen maken. Eerst en vooral moet het product grondig worden getest. Als dit het geval is, moet je de wand massager ook leuk vinden. Zo heb je des te meer plezier in het gebruik ervan. In het ideale geval houdt je niet alleen van het uiterlijk, maar ook van het gevoel. Het oppervlak moet je huid flatteren en comfortabel aanvoelen. Dan kun je de drang krijgen om het te gebruiken door er alleen maar naar te kijken.

Maar behalve de buitenkant tellen hier ook de innerlijke waarden. De wand massagers kunnen op batterijen of oplaadbaar zijn. Je kunt natuurlijk zelf bepalen welke van de twee opties je voorkeur heeft. Om echter lang plezier te hebben van de stimulator, moet deze een zo lang mogelijke looptijd hebben als deze een batterij heeft. Er zijn ook modellen die waterdicht zijn. Zodat je ook onder de douche en in bad mooie momenten kunt beleven. Dit is een goed startpunt voor vele natte en vrolijke hoogtepunten.